• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokeza nezadovoljan zalaganjem "orlova"

Autor mondo.rs

Ipak, zadovoljan je partijom reprezentativaca u prvom poluvremenu.

 Kokeza nezadovoljan zalaganjem "orlova" Izvor: MN PRESS

Videli smo reakcije igrača i selektora posle utakmice Srbije i Crne Gore u Ligi nacija (2:1), a dan kasnije oglasili su se i predsednici fudbalskih saveza dve zemlje.

Prvi čovek crnogorskog fudbala Dejan Savićević je uprkos porazu kazao da je zadovoljan izdanjem "sokolova" u Beogradu, dok je s druge strane predsednik FSS Slaviša Kokeza bio pomalo i kritičan na račun pojedinaca, naročito zbog partije u drugom poluvremenu.

Srbija je bila odlična u prvom delu igre, mogla je da postigne i više od dva gola, dok je potpuno ostala bez koncepcije u nastavku kada su Crnogorci mogli i do boda.

"Pobeda kao pobeda... Najvažnija su tri boda. Prvo poluvreme je bilo dosta dobro, drugo slabo. Pojedini igrači u nastavku nisu pružili maksimum, nisu se dovoljno zalagali. Rezultat tog slabijeg angažovanja je bilo to da je Crna Gora smanjila na 2:1. I videli ste na kraju smo strepeli za pobedu. Drugim poluvremenom apsolutno nisam zadovoljan", poručio je Slaviša Kokeza za "Sportski žurnal" posle meča, uz poruku da će selektor i njegovi saradnici to rešiti.


"Takva vrsta opuštanja nije dozvoljena u ozbiljnom fudbalu", upozorio je on.

Kokeza je dodao i da je "sve drugo manje bitno" i da je u ovom trenutku najvažnije da Srbija pobedi Litvaniju u Humskoj (utorak, 20.45) i "dočepa" se plasmana u "B" diviziju.

Nada se da će publika ekipu podržati isto kao i na "Rajku Mitiću" ove subote.

"Pre svega bih istakao da sam zadovoljan sportskim i fer navijanjem, na isti način kao što smo bili dočekani u Podgorici. Dostojanstveno smo uzvratili, niko ne može da ima primedne na organizaciju meča", kazao je Kokeza za ovaj sportski list.

Tagovi

FSS

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC