• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha: Ne bih volio da budem u koži novinara

Siniša Mihajlović demantuje da je za italijanske novine pričao o raskolu u taboru "orlova" tokom Mundijala.

 Miha: Ne bih volio da budem u koži novinara Izvor: MONDO

Na dan kada je fudbalska reprezentacija Srbije igrala odlučujuću utakmicu protiv Australije za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva u "Gazeti delo sport" pojavila se izjava Siniše Mihajlovića da su mu pojedini srpski reprezentativci priznali kako je u taboru "orlova" bilo nesporazuma, da su se svađali, pa i tukli.

"Rekli su mi da postoje određeni problemi u svlačionici koji se reflektuju na teren. Ima nekih nesporazuma među igračima. Možda je to razlog nervoze na terenu. Na prve dvije utakmice poklonili smo penale protivnicima nepojmljivim igranjima rukom! Slične greške se događaju jednom u pet godina, a mi smo to uradili u razmaku od samo nekoliko dana", otkrio je tada (navodno) Mihajlović, a njegove riječi su došle do reprezentativaca i ovdašnje javnosti.

Mihajlović ipak kaže da je sve to laž od riječi do riječi i da "nema nikakve veze sa onim što je pričao sa dopisnikom "Gazete" iz Firence", a da je saznao šta je zapravo objavljeno tek nakon što ga je Dejan Stanković zvao iz Južne Afrike.

"Novinar mi je rekao da prema njegovim saznanjima atmosfera u redovima reprezentacije Srbije nije dobra, odnosno da je čuo da su se igrači pred meč sa Australijom u hotelu svađali i tukli", ispričao je trener Fiorentine za "Sportski žurnal" i dodao:

"Šta sam mogao da kažem? Samo ono što je istina, da ne znam ništa o tome jer od naših igrača prisniji odnos imam samo sa Dejanom Stankovićem, sa kojim sam se posljednji put vidio prije mjesec dana. Od tada, rekao sam, ni Stankovića ni bilo koga drugog iz naše reprezentacije, nisam čuo telefonom tako da ne znam šta se događa u Južnoj Africi".

Bivši dugogodišnji reprezentativac kaže da zna kako se osjećaju srpski fudbaleri nakon eliminacije sa Mundijala i da nikada ne bi od njega tako nešto procurilo u javnost.

"Malo im je njihove muke, i još ja da "solim" odavde iz Italije. Pa taman i da je među njima nešto bilo, a da je neko u povjerenju meni ispričao, zar da igrače tužakam kod novinara?! Svašta", rekao je Mihajlović.

"Ja znam da je u pitanju ordinarna laž, ali drugi ne moraju da mi vjeruju. Svjestan sam kakav je to odjek imalo i zato ne može da ostane samo na ovom mom demantiju. Za takvu podlost mora da se ispašta. I hoće", dodao je ogorčeno Siniša Mihajlović i istakao da kada bude sreo novinara "Gazete delo Sport", to neće biti prijatan susret i da ne bi volio da se nađe u njegovoj koži.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC