• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Partizan izgubio na startu priprema

Poput vječitog rivala Crvene zvezde i fudbaleri Partizana izgubili su u prvoj prijateljskoj utakmici od početka priprema za narednu sezonu.

 I Partizan izgubio na startu priprema Izvor: MONDO

U nedjelju popodne, trećeg dana priprema u Austriji, crno-bijeli su izgubili od češkog prvoligaša, tima Mlada Boleslav - 0:1.

Jedini gol u Kaltenbahu postigao je Francuz Aleksandr Mendi u 69. minutu.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je tokom 90 minuta isprobao 18 igrača, a od 59. minuta praktično je igrala druga postava trostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

PARTIZAN: Živković - Stevanović (Miljković od 59), Jovanović, Stanković (Nastasić od 59), Lomić (Lazevski od 46) - Jovanović (Brašanac od 59), Tomić (Mijić od 59), Moreira (Davidov od 46), Ilić (Aškovski od 68) - Šćepović (Popara od 59), Kleo (Bogunović od 46).

MLADA BOLESLAV: Miler - Brunclik, Rolko, Džoana, Kalina - Mendi, Silvestre, Prohaška, Taborski - Kulič, Rezniček.

Trener Stanojević ostao je vjeran svojim principa iz finiša prošle sezone, kada je debitovao na užarenoj klupi crno-bijelih. Od prvog dana mladi trener najavljivao je da će njegov Partizan igrati ofanzivno i da u svakom sastavu mora da ima mjesta za igrače poput Almamija Moreire i Saše Ilića.

Ova dvojica plejmejkera počela su meč sa Mladom Boleslav, a u startnih 11 bio je i povratnik, desni bek Ivan Stevanović.

Upražnjeno mjesto u špicu napada, poslije odlaska najboljeg strijelca Partizana u posljednje tri sezone Lamina Dijare, popunio je Marko Šćepović.

Crno-bijeli su u meč sa osmoplasiranim timom u prošlom šampionatu Češke počeli dan poslije izuzetno fizički napornog treninga, što se moglo vidjeti po "teškim" nogama. Svejedno, Partizan je tražio inicijativu i napadao, ali je bilo grešaka u polju protivnika, u gol šansama.

Strijelac Mendi pravio je mnogo problema Stevanoviću u defanzivi, a golman Živković u više navrata morao je da se dobro potrudi da zaustavi udarce Francuza.

Ipak, u 69. minutu Živković nije mogao ništa, kada je Mendi realizovao brzu kontru svog tima, a tom prilikom vukao na leđima nekoliko čuvara u crno-bijelim dresovima.

Partizan je u prvom poluvremenu postigao gol, tačnije uradio je to Saša Ilić, ali je bio poništen zbog ofsajda.

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC