• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministarka: Karadžić i Antić moraju da ostanu

"Samo sa Karadžićem i Antićem možemo u Evropu", poručuje ministarka sporta Snežana Samardžić-Marković.

 Ministarka: Karadžić i Antić moraju da ostanu Izvor: MONDO

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković izjavila je da ne treba smijenjivati predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i selektora reprezentacije, jer su tako veće šanse za plasman Srbije na evropsko prvenstvo u fudbalu.

"Neću direktno uticati na to, ali sjetite se gdje je bio srpski fudbal prije dolaska selektora Radomira Antića. Ne treba mijenjati ni selektora ni predsjednika FSS Tomislava Karadžića, jer nam to daje šanse za Evropu", rekla je ministarka gostujući na Radioteleviziji Srbije (RTS).

Poslije rezultata srpskih fudbalera na svjetskom prvenstvu, mediji su izvještavali o međusobnim optužbama Antića i Karadžića.

Samardžić Marković je ocijenila da fubaleri Srbije nisu posustali na Svjetskom prvenstvu, već da nisu imali sportske sreće.

Ona je navela i da je obezbijeđen novac za izgrađu Kuće fudbala, koja bi kako je najavljivano trebalo da bude među najvećim sportskim objektima u zemlji i dom fudbalske reprezentacije.

"Novac je obezbijeđen i sad je na gradu da obezbijedi lokaciju. Voljela bih da u oktobru ili novembru počne izgradnja", dodala je ministarka.

Upitana o obezbjeđivanju boljih uslova za treninge plivačice Nađe Higl, ona je navela da država finansijski pomaže pančevačkoj plivačici.

"Izgradnja spoljnog bazena koji se grije je posao lokalnih samouprava. U Republičkom zavodu za sport postoji zatvoreni bazen od 25 metara u kojem besplatno mogu da treniraju Higlova, Čavić i drugi plivači, ali zbog ograničenja u budžetu, nemamo spoljni bazen koji se grije", navela je Samardžić Marković.

(Beta/www.mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC