• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern i Kovač - u utorak na klupi, a posle...

Autor mondo.rs

Nemački mediji pišu o "pobuni" fudbalera protiv hrvatskog stručnjaka. Predsednik kluba uverava da će trener voditi (bar) još jednu utakmicu.

Novembarska pauza zbog utakmica reprezentacija nije donela boljitak. Bajern i dalje posrće i ne uspeva da se podigne posle lošeg početka sezone.

Nemački šampion kiksnuo je i u trećem uzastopnom kolu Bundesa, jer je u subotu osvojio samo bod protiv Fortune na Alijanc areni.

Mladi Belgijanac Dodi Lukebakio (21) postao je prvi igrač koji je postigao tri gola protiv Bajerna u Minhenu još od 2001. godine i istog podviga Ebea Sanda, tadašnjeg napadača Šalkea. Konačan rezultat u subotu je bio 3:3 i Bajern je neuspehom protiv pretposlednjeg tima na tabeli dozvolio Dortmundu da mu utekne na čak devet bodova razlike.


Najveću odgovornost za to kao i uvek snosi trener, koji je dobio podršku i posle remija sa Frajburgom (1:1) i posle poraza u Dortmundu (3:2). Da li će i ovog puta uprava stati uz Hrvata?

"Ovo je težak dan za nas. Potrebno je da razgovaramo međusobno. U utorak igramo protiv Benfike i naš teren će tada sigurno biti Niko Kovač, a posle ćemo izvršiti internu analizu", izjavio je Bajernov predsednik Uli Henes, odloživši pružanje konkretnog odgovora za nekoliko dana.

Dobro informisani "Bild" saznao je da se odmah posle subotnjeg meča u svlačionici dogodila "pobuna" i da su "mnogi igrači govorili protiv svog trenera". Henes je već rekao da će fudbaleri biti konsultovani u najvažnijim pitanjima i ovakve informacije ne ostavljaju dilemu oko njihovog stava.

Da li će meč protiv Benfike biti poslednji Bajernov nastup pod Kovačom?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC