• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Svašta se pisalo; Ninković: Neuspjeh

Nakon povratka "orlova" u Beograd i smirivanja strasti, reprezentativci Srbije mogu "hladne glave" da analiziraju svoj nastup na Svjetskom prvenstvu .

 Kolarov: Svašta se pisalo; Ninković: Neuspjeh Izvor: MONDO

Aleksandar Kolarov je gostujući na nacionalnoj televiziji RTS poručio da je razočaran pisanjem medija tokom Mundijala, dok je Miloš Ninković nastup Srbije u Južnoj Africi okarakterisao kao neuspjeh.

Lijevi bek Lacija je naveo da je "pisano mnogo izmišljenih stvari" i objasnio da izvještaji medija nisu uvijek odgovarali stvarnom stanju stvari u kampu srpske reprezentacije.

"Iluzorno je odgovarati na spekulacije. Pomalo sam razočaran šta se sve pisalo. Izmišljane su izjave i o nacionalnom timu i o mom transferu", rekao je Kolarov i poručio da sumnja da bi Siniša Mihajlović javno kritikovao atmosferu u taboru "orlova".

On je objasnio da nije davao nikakve izjave oko eventualnog transfera u Real Madrid i da je sav posao oko prelaznog roka prepustio svom menadžeru.

"Još od januara i čitave priče oko neuspješnog transfera u Inter riješio sam da se isključim iz čitave priče i sve ostavim svom agentu", objasnio je dvadesetpetogodišnji reprezentativac Srbije.

Ofanzivni vezista Miloš Ninković, koji je svojim nastupima na Mundijalu pobrao simpatije cjelokupne javnosti, ocijenio je da je kranji rezultat daleko ispod realnog dometa srpske reprezentacije.

"Ukoliko podvučemo crtu ostvarili smo neuspjeh, s obzirom na to kakve igrače imamo", rekao je Ninković i potvrdio da je tokom Mundijala doživio smrtni slučaj u porodici, uprkos kojem je svojim nastupima ujedinio domaće ljubitelje fudbala u mišljenju da predstavlja budućnost "orlova".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC