• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul i Hodžson blizu dogovora!

Poznati stručnjak, koga mnogi vide kao nasljednika Fabia Kapela na klupi "gordog Albiona", u četvrtak bi ipak trebalo da potpiše za Liverpul.

 Liverpul i Hodžson blizu dogovora! Izvor: MONDO

Roj Hodžson naslijediće Rafaela Benitesa na klupi petostrukog evropskog fudbalskog šampiona Liverpula. Kako je prenio BBC, Fulam je prije dve nedelje dozvolio upravi Liverpula da pregovara sa 62-godišnjim trenerom i do kraja nedjelje Hodžson bi mogao da postane novi trener "crvenih".

Liverpul je u potrazi za trenerom od početka juna, kada je Benitez na klupi Intera zamenio Žozea Murinja.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da bi Hodžson mogao da preuzme reprezentaciju Engleske, poslije lošeg rezultata nacionalnog tima na Svjetskom prvenstvu i eliminacije u osmini finala.

Hodžson je u decembru 2007. godine preuzeo Fulam i u prvoj sezoni uspio da sačuva klubu premijerligaški status. U narednoj sezoni ekipa je osvojila sedmo mjesto, što je najbolji plasman u klupskoj istoriji i plasirala se u Ligu Evropa.

Fulam je prošlu sezonu u Premijer ligi završio na 12. mjestu, ali je igrao u finalu Lige Evropa i poslije produžetka poražen je od Atletika iz Madrida sa 1:2. Londonski klub je do finala, između ostalih, izbacio i branioca titule Šahtjor, Juventus i Volfsburg.

Treneri fudbalskih klubova koji se takmiče u profesionalnim engleskim ligama su početkom maja imenovali Hodžsona za najboljeg trenera u prošloj sezoni.

Hodžson je, između ostalih, trenirao i Inter, Blekuburn i reprezentaciju Švajcarske, sa kojom je na Svjetskom prvenstvu 1994. godine stigao do osmine finala.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC