• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tutosport: Krasićev ultimatum za CSKA

"Ukoliko ne pređem u Juventus, ostaću u CSKA i odraditi posljednju sezonu, a onda idem bez obeštećenja", zaprijetio je Miloš Krasić.

 Tutosport: Krasićev ultimatum za CSKA Izvor: MONDO

Kada se vratio sa Mundijala, shvativši da su pregovori između Juventusa i CSKA iz Moskve prekinuti, Miloš Krasić navodno je dao ultimatum svom timu da spusti cijenu ili će puko odraditi posljednju sezonu ugovora i naredne sezone otići bez obeštećenja.

Ovo je u srijedu objavio torinski "Tutosport".

Ovaj list navodi da je Krasić ljut na čelnike CSKA, jer su u pregovorima sa Juventusom insistirali na obeštećenju od 16 miliona evra, uprkos tome što se Krasić   nalazi na početku posljednje godine ugovora sa klubom.

Zbog tvrdog stava Moskovljanja, Juventus je prekinuo pregovore, a sportski direktor crno-bijelih Bepe Marota italijanskim medijima najavio je da će razgovori o Krasićevom transferu biti nastavljeni ukoliko CSKA bude pristao da spusti cijenu.

Do tada, Juventus će se okrenuti Horheu Martinezu iz Katanije i Davide Lanzafameu iz Parme, najavio je Marota.

"Mi smo svoju ponudu poslali i ona je odbijena. Ukoliko CSKA revidira svoja potraživanja, onda ćemo moći ponovo da pričamo o Krasiću. Do tada, razgovaraćemo sa Parmom o Lanzafameu, a Martinez iz Katanije nam je svejedno potreban", izjavio je Marota.

"Tutosport" podsjeća da je Krasić prethodno odbio da uopšte pregovara sa Mančester sitijem, kako bi što prije završio posao sa Juventusom, ali da se to nije dogodilo, jer Rusi planiraju "debelo" da zarade.

Ovaj list čak objavljuje i Krasićevu izjavu:

"Isključivo želim da pređem u Juventus. Odbiću bilo koju drugu mogućnost, kako bih dao sve od sebe da se dogovorim sa njima (Juventusom). Ukoliko se to ne dogodi, ostaću ovde (u CSKA) i otići bez obeštećenja kada mi istekne ugovor", navodno je izjavio Krasić, a prenio "Tutosport".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC