• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real: Di Marija je naš

Čelnici "kraljevskog kluba" počeli su da ostvaruju Murinjove želje. Portugalac je prstom pokazao na Argentinca Anhela di Mariju, i dobio ga.

 Real: Di Marija je naš Izvor: MONDO

Iako su interesovanje za lijevo krilo portugalskog šampiona pokazali i Mančester Siti,Čelsi, Barselona i brojni evropski velikani, talentovani Argentinac se ipak odlučio da potpise šestogodišnji ugovor sa Madriđanima.

Uprkos tome što zvaničnici Reala nisu željeli da objelodane koliko su novca izdvojili da pojačaju vezni red, španska Marka je navela da je Florentino Perez na Benfikin račun uplatio 30 miliona evra.

I dok je "kraljevski klub" preko zvaničnog sajta potvrdio da će dvadesetdvogodišnji Argentinac sljedeće sezone nastupati na stadionu "Santjago Bernabeu", neimenovani izvor blizak portugalskom klubu tvrdi da Di Marijin transfer nije još uvijek gotova stvar.

Naime, s obzirom da funkcioneri Benfike nisu do utorka prijavili Lisabonskoj berzi prodaju svog najatraktivnijeg igrača, ta institucija je riješila da do daljneg suspenduje trgovinu akcijama "lisabonskih orlova".

Di Marija se trenutno nalazi sa reprezentacijom na Mundijalu, gdje iščekuje četvrtfinalni derbi protiv Njemačke, i ukoliko se njegov transfer u Madrid ostvari biće prvo pojačanje Reala od kako je Žoze Murinjo sjeo na klupu Reala.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC