• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo napao i svoje, a nije bio u pravu

Autor mondo.rs

Portugalac je video "drugu stranu" i u novinarima klupske televizije.

U danima kada Mančester junajtedu ponovo ne ide, Žoze Murinjo je uobičajeno napet u komunikaciji sa predstavnicima medija.

Na konferenciji za novinare uoči sutrašnje utakmice protiv Arsenala (sreda, 21 čas), Portugalac je podigao ton čak i u razmeni reči sa novinarima klupske televizije Junajteda (!?). 

Na pitanje o zdravstvenom stanju svog tima uoči derbija, s obzirom na odsustvo suspendovanog Ešlija Janga i nedavne povrede Luka Šoa i Romelua Lukakua, Murinjo je odgovorio kratko.

Klupski novinar je rekao: "Vesti o ekipi, nisu sjajne?", a Portugalac je uzvratio kratkim: "Ne".

Na dodatno pitanje: "Možete li nam reći novosti?", Murinjo je "skočio" i postao neprijatan:

"Ne, ne želim da vam govorim novosti. Voleo bih da i Arsenal TV postavi ista pitanja, ali oni to ne rade. Oni kriju sve i zadržavaju te stvari 'unutra' i zašto bih vam odgovarao? Zašto bih vam 'dao' bilo šta?".

Da li je govorio o čudu? Ne seća se...


Portugalac je bio ofanzivan, ali ipak nije bio u pravu, jer je Arsenal na zvaničnom sajtu i klupskim nalozima na društvenim mrežama zaista objavio novosti.

"Mesut Ozil je neizvestan za meč na Old Trafordu zbog problema sa leđima, kao i Loran Koščelni, koji se oporavlja od problema sa Ahilovom tetivom. Naćo Monreal će biti pregledan uoči meča, dok je Granit Džaka, kao i Junajtedov Ešli Jang, suspendovan zato što je dobio peti žuti karton ove sezone", saopštile su "tobdžije".

Osim što se svađao sa klupskim novinarima, Murinjo je na istoj konferenciji i "ispravljao" svoju izjavu od nedelje, kada je jednoj južnoameričkoj televiziji rekao "da bi bilo čudo ako Junajted završi među četiri ekipe na tabeli".

"Ne znam da li sam to rekao ili nisam, ali ta reč ne opisuje ono što osećam", branio se Portugalac.

"Mislim da imamo osam ili devet poena zaostatka za četvrtoplasiranim. Osam, devet, deset, tako nešto... I ne mislim da nam je potrebno čudo, već niz dobrih rezultata. Potrebno nam je da ne ispuštamo bodove tamo gde to ne bi trebalo da radimo. Prošlog vikenda protiv Palasa rekao sam da mi je cilj da na kraju decembra budem na toj poziciji (među četiri), ali taj cilj je promenjen i sada želimo da smanjimo udaljenost od pozicije. Da joj priđemo što je bliže moguće", rekao je menadžer Junajteda, pa dodao:

"Mislim da je to daleko od čuda. Samo je potrebno da budemo malo manje nesrećni zbog problema koje imamo. Potrebno nam je da neki igrači igraju bolje nego sada, da tim igra bolje nego sada, ali to je daleko od čuda".

Dok Junajted sve više zaostaje za vodećom četvorkom, ovakve Portugalčeve konferencije više nisu iznenađenje.

Parovi 15. kola Premijer lige:

u utorak

Bornmut - Hadersfild 20.45
Brajton - Kristal Palas 20.45
Vest Hem - Kardif 20.45
Votford - Mančester siti 21.00

u sredu

Barnli - Liverpul 20.45
Fulam - Lester 20.45
Vulverhempton - Čelsi 20.45
Everton - Njukasl 20.45
Mančester junajted - Arsenal 21.00
Totenhem - Sautempton 21.00

Tabela: Mančester siti 38, Liverpul 36, Čelsi 31, Arsenal 30, Totenhem 30, Everton 22, Mančester junajted 22, Lester 21, Bornmut 20, Votford 20, Brajton 18, Vulverhempton 16, Vest Hem 15, Kristal Palas 12, Njukasl 12, Kardif 11, Hadersfild 10, Sautempton 9, Barnli 9, Fulam 8.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC