• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lomić pred vratima Lacija!

Partizan i Lacio završavaju pregovore oko transfera Marka Lomića na "Olimpiko", Radosava Petrovića sada želi i Fiorentina...

 Lomić pred vratima Lacija! Izvor: MONDO

Prelazak Marka Lomića u Dinamo iz Moskve izgledalo je kao gotova stvar. Međutim, lijevi bek crno-bijelih karijeru bi mogao da nastavi u rimskom Laciju.

Partizan i italijanski klub ulaze u završnu fazu pregovora oko 26-godišnjeg defanzivca "parnog valjka", prenosi "Sport". Lomić bi u Laciju trebalo da zamjeni srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, koji je pred izlaznim vratima "nebeskoplavih".

Prema navodima sportskog lista Lomić bi u Lacio prešao za daleko veću cifru od 1,25 miliona evra, koliko se procjenjuje da u ovom trenutku vrijedi igrač Partizana.

Lomić je u karijeri igrao za čačanski Borac, bugarski Liteks, Železnik, Koblenc i Partizana. Za crno-bijele nastupao je u dva navrata. Prvi put od 2005. do 2007, da bi se nakon dvogodišnjeg boravka u njemačkom Koblencu prošle sezone vratio u Humsku i bio jedan od najboljih igrača Partizana u pohodu ka trećoj uzastopnoj tituli.

Put Italije mogao bi da pođe još jedan partizanovac.

Naime, Radosav Petrović, mogao bi da se pridruži Stevanu Jovetiću i Ademu Ljajiću u Fiorentini. U italijanskim medijima pojavila se informacija da je popularni Raća na listi želja "viole" i njenog trenera Siniše Mihajlovića.

Ipak, menadžer srpskog reprezentativca Jovica Radonjić demantovao je pisanje medija.

"Upoznat sam sa time da italijanski mediji sele Petrovića u Fiorentinu, ali to je bukvalno sve što znam. Niko nas nije kontaktirao, a ne vjerujem da je neko pričao i sa ljudima iz Partizana, jer bih i to znao", rekao je Radonjić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC