• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekam spriječio tuču Engleza

Poslije razočaravajućeg ispadanja sa Mundijala, engleska javnost okupirana je "prljavim vešom" iz nacionalnog tima koji se sve više iznosi.

 Bekam spriječio tuču Engleza Izvor: MONDO

Cigarete, alkohol, svađe, tuče... "Prljav veš" iz tabora engelske fudbalske reprezentacije ne prestaje da se iznosi u javnost.

"San" je zahvaljujući lošem rezultatu Engleske dobio nepresušni izvor tema, pa je tako samo dan poslije teksta o Ešliju Kolu i njegovoj sms poruci u kojoj je naglasio da "mrzi Englesku", u poznatom tabloidu osvanula priča o navodnoj žestokoj svađi Stivena Džerarda i Džona Terija.

Ako je vjerovati ovom listu, nije za džabe Fabio Kapelo poveo Dejvida Bekama na Svjetsko prvenstvo. Povrijeđeni fudbaler trebalo je da bude savjetnik Italijanu za vrijeme Mundijala, ali i da doprinese dobroj atmosferi u timu. "Beks" je na kraju bio ključni čovjek koji je spriječio još veću blamažu "gordog Albiona" odnosno tuču reprezentativaca i to onih najiskusnijih.

Sa jedne strane bili su Džerard i Džejmi Karager, a sa druge Teri, prenosi "San".

Kapiteni Liverpula i Čelsija posvađali su se na jednom treningu i malo je nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna, tačnije i došlo bi da na vrijeme između zaraćenih strana nije stao Dejvid Bekam.

"On je pomogao da se smiri situacija, ali ko zna šta bi se sve dešavlo da nismo ispali sa Svjetskog prvenstva", rekao je neimenovani izvor "Sana".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC