• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rikardo Gomeš: Mogli smo više, ali dobro je i ovako

Autor mondo.rs

Napadač Partizana Rikardo Gomeš govorio o svom i timskom učinku protiv Rada.

 Napadač FK Partizan Rikardo Gomeš - Mogli smo i više, ali dobro je Izvor: MN PRESS
Pobjedom protiv Rada na Banjici, Partizan je prekinuo niz neprijatnih gostovanja, na kojima nije uspjevao da pobijedi. "Crna serija" trajala je još od 15. septembra i meča protiv Proletera u Novom Sadu (1:0).

Na stadionu "građevinara" nije bilo dramatično, a želju trenera Zorana Bate Mirkovića da se što prije postigne gol, crno-bijeli su ispunili odmah na početku i već poslije desetak minuta vodili 2:0. "Parni valjak" imao je šanse da do vrha napuni mrežu Rada, ali su brojne prilike ostale neiskorišćene.

Partizan "završio posao" na Banjici za 10 minuta!

Prvi strijelac Partizana Rikardo Gomeš  uvećao je učinak za još dva gola i sada mu Aleksa Vukanović bježi za dva pogotka. Napadač Napretka je postigao 12, Nermin Haskić iz Radničkog 11, a Rikardo 10... 

"Srećni smo što smo odnijeli tri boda, a potom i što sam se dva puta upisao u listu strijelaca", rekao je napadač Partizana u izjavi datoj portparolu crno-bijelih Biljani Obradović.

"Možda smo mogli i više, postojale su šanse i za moj het-trik, ali dobro je i ovako, važna je pobjeda. Već sam rekao da su mi golovi još veća satisfakcija kada moj tim pobjeđuje i zato srećni završavamo ovu utakmicu", dodao je Rikardo.


Partizan u posljednjem kolu pred zimsku pauzu narednog vikenda dočekuje Mačvu.

"Ostaje nam još jedna utakmica kod kuće i nadamo se da ćemo ponoviti ovakvu igru i opet obradovati navijače. Zadržali smo nulu u odbrani i još jednom pokazali da imamo odličnu odbranu. Zahvaljujem se svim saigračima".
Filip Kljajić je iznenada dobio priliku, jer se Vladimir Stojković povrijedio na zagrijavanju. 

"Da, malo vremena sam imao da se zagrijem. Generalno nemam problem sa tim pošto se uvijek pripremam za utakmicu kao da postoji šansa da uđem. Danas sam bio spremniji nego inače, s obzirom na to da Stojković nije trenirao dan pred utakmicu. Dobro je kad se ne primi gol, mada u Partizanu nekad ni to nije dovoljno ako se ne pobijedi i ne uzmu tri boda. Tada niko ne gleda na to da li je mreža ostala mirna (sa ovom utakmicom 101 dan bez poraza), već da nismo osvojili tri boda", rekao je Kljajić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC