• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ja sam Vladan, Vladan Binić"

Njegov otac je sa Crvenom zvezdom ostvario najveći uspjeh u istoriji sprskog klupskog fudbala, ali Vladan Binić kaže da ga ime ne opterećuje.

 "Ja sam Vladan, Vladan Binić" Izvor: MONDO

"Ja znam ko je moj otac, ali znam i da sam ja Vladan Binić, a ne Dragiša. O tome ni ne mislim i to nije važno za postizanje mojih ciljeva", rekao je mladi Binić, koji je ovog ljeta iz Napretka došao u Crvenu zvezdu.

Ima težak zadatak da se nametne treneru Crvene zvezde Ratku Dostaniću i izbori mjesto u navalnom redu vicešampiona Srbije.

"Ovakav rad i trud mora da nam se vrati. Stvarno je teško, ali program mora da se ispuni. Meni je posebno teško ali imam sjajnu podršku saigrača. Cilj mi je da se izborim za status prvotimca, ali šef odlučuje", kaže Binić junior.

Iznenađen je, kaže, odličnom atmosferom u ekipi i time što su ga saigrači odlično prihvatili.

"Ima igrača koje poznajem i sa kojima sam igrao. Na primjer, Mikić. Ipak, i ostali su reagovali sjajno i zaista sam oduševljen atmosferom među igračima. Očekivao sam da je ipak malo drugačije jer Zvezda je veliki klub i njen dres je 'težak'. Ipak, svi su nasmijani. Mnogo šale i smjeha i kad je tako stvarno ništa nije teško. To je za mene još jedan dokaz koliko je Zvezda velika i moćna", rekao je Vladan Binić.

Konkurencija u napadu Zvezde je žestoka. Tu su: Slavko Perović, Darko Lazović, Miloš Trifunović, Branimir Subašić, Vladan Binić i Aleksandar Jevtić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC