• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savio: Moj Brazil će biti prvak svijeta!

Crvena zvezda ima dva Brazilca, Kadua i Savija, koji jedva čekaju nastavak Mundijala. Veruju da će Brazil šesti put u istoriji postati prvak svijeta.

 Savio: Moj Brazil će biti prvak svijeta! Izvor: MONDO

Brazil igra super! Odlično! Dunga je mnogo dobar trener. Brazil će da bude šampion pa će svi da nam čestitaju", kaže raspoloženi Savio koji naporno radi na pripremama Zvezde na Pohorju.

Savio je dobio naređenje od stručnog štaba Zvezde da dodatno trči krugove poslije svakog treninga. Razlog je kilaža. Stručni štab je svim igračima propisao koliko kila moraju da imaju i ko koliko mora da skine i Savio je u grupi za dodatno mršavljenje.

"Savio trči da skine kile i za sada je dobro. Rekli su mi da moram dole na vagu i ja zato trčim. Nije teško. Šta ću...Svi rade mnogo pa moram i ja", kaže Savio.

Njegov zemljak Kadu jedan od od omiljenih igrača Ratka Dostanića. Još ranije je trener Zvezde rekao da će za njega uvijek biti mjesta u prvom timu.

"Kadu može mnogo bolje, mnogo bolje i biće bolje. Ovde je mnogo teško ali tako je dobro, tako treba. Svi radimo super, ekstra i borimo se za Zvezdu", rekao je Kadu za klupski sajt.

Kadu kaže da mu se sviđa novi stari član Crvene zvezde - Ognjen Koroman.

"Vidi se da je dobar igrač. On ima 31 godinu i on će da pomogne. Od njega može da se uči puno. Koroman je dobar. Bio je Lazetić prošle sezone, sad je Koroman i opet će da bude kako treba", priča Kadu na brazilskoj verziji srpskog jezika.

Brazilac je uvjeren da će Zvezda biti bolja u predstojećoj sezoni.

"Ova sezona (će biti) bolja od prošla. Ekipa je jača i starija. Ako ostane Ninkov biće super jer on baš dobar igrač. Mi imamo velike obaveze prema navijačima i sada treba da uzmemo dvije titule i da uđemo u grupu Lige Evrope, to bi bilo dobro, super", kaže Kadu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC