• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević za MONDO: Odustao sam od Duška Tošića!

Duško Tošić izjavio je da pri izboru novog kluba jednake šanse daje Partizanu i Crvenoj zvezdi. To ga je koštalo angažmana u šampionu Srbije.

 Stanojević za MONDO: Odustao sam od Duška Tošića! Izvor: MONDO

Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević je nakon što je pročitao izjavu da se njegova prva želja na listi pojačanja dvoumi između kluba iz Humske i najvećeg rivala iz Ljutice Bogdana odlučio da precrta Tošića.

"Meni je Duško bio prva alternativa, jer je igrač koga zaista cijenim i mislim da je fantastičan. Međutim, odustao sam od njega, jer nam nije potreban igrač koji se dvoumi između Partizana i Crvene zvezde, koja je naš najveći rival", potvrdio je Stanojević za MONDO i podvukao:

"Drugo bi bilo da je razmišljao između Partizana i nekog inostranog kluba, tada bismo ga sačekali".

Saša Stanojević je istakao da je, koliko mu je poznato, rukovodstvo kluba prihvatilo sve zahtjeve 25-godišnjeg defanzivca, koji su bili iznad standarda srpske lige.

Mladi strateg Partizana je još dodao da ne zamjera Dušku Tošiću što stavlja znak jednakosti između dva najveća srpska kluba, već da on jednostavno želi fudbalere koji gaje specijalna osjećanja prema crno-bijelom dresu.

"To jeste njegovo pravo i mišljenje, nemam ništa protiv toga. Ali ja sam dijete Partizana i mislim da je taj klub nešto posebno. Nama su potrebni igrači koji takođe vjeruju da Partizan nosi energiju", rekao je Aleksandar Stanojević, koji će sada "aktivirati alternativna rješenja" i to bi trebalo da se dogodi u narednih nedelju dana kako bi imao igrača u pogonu za početak takmičenja u Evropi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC