• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kastiljo u Barseloni, Zvezda ga tuži

Segundo Kastiljo nije ispoštovao dogovor i pojavio se u Zvezdi 1. jula. Crveno-bijeli spremaju tužbu protiv Ekvadorca.

 Kastiljo u Barseloni, Zvezda ga tuži Izvor: MONDO

Zvezda traga za Segundom Kastiljom i sprema tužbu. Ekvadorac je 1. jula trebalo da se varti u Crvenu zvezdu i produži ugovor ili da plati obeštećenje i potraži drugi klub.

Međutim, ništa od toga se nije dogodilo. Od fudbalera ni traga ni glasa.

"Nema nam druge nego da presavijemo tabak i u ponedeljak pošaljemo tužbu u FIFA", rekao je za "Večernje novosti" generalni sekretar crveno-bijelih Andrija Kleut.

On je potvrdio da na Marakani već danima pokušavaju da sa Kastiljom stupe u kontakt preko menadžera Miroslava Nesterovića.

"Dobro zna da smo prije nekoliko mjeseci potpisali sporazum po kom će Kastiljo ili produžiti ugovor po povratku sa pozajmice iz Vulverhemptona ili ćemo aktivirati ček na 1,3 miliona evra..."

I dok crveno-bijeli pokušavaju da uđu u trag ekvadorskom reprezentativcu na "wikipediji" se pojavila informacija da je Kastiljo novi član Barselone iz ekvadorskog Gvajakilja.

"Potpisani papiri su potpuno jasni i mi ćemo tražiti pravdu od FIFA. Samo, kad je Crvena zvezda u pitanju, do sada je praksa pokazala da slučajeve protiv nas rješavaju 'kao od šale', dok slučajeve koje mi po papirima dobijamo i dalje ostaju na dnu gomile. Mislim prije svega na slučaj Bernarda Parkera koji još uvijek nije 'na stolu'. Međutim, kad je Kastiljo u pitanju sve je čisto: mora ili da se vrati ili da plati obeštećenje", zaključio je Kleut.

Ekvadorac je za srpski klub potpisao 2006, ali je poslije dvije godine otišao na Ostrvo gdje je igrao za Everton i Vulverhempton kao pozajmljen igrač.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC