• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoze neće dugo mirovati: "Ponuda je odavno stigla"

Autor mondo.rs

Portugalac je navodno tokom jeseni dobio napismeno i koliku će platu imati u svom bivšem klubu. Čeka se samo da "prelomi".

"Žoze Murinjo ponovo je na meti Reala", pišu u sredu španski mediji.

Nakon što je dobio otkaz u Mančester junajtedu, Portugalac je navodno opet želja prvog čoveka šampiona Evrope, Florentina Pereza. List "El Pais" piše da će "Posebni" veoma brzo dobiti ponudu da se vrati na Santjago Bernabeu, gde je radio od 2010. do 2013. godine.

Iako je Santjago Solari, aktuelni trener Reala, ne tako davno potpisao ugovor koji će isteći tek 2021, Madriđani vide Murinja kao trenera za sledeću sezonu.

"El Pais" je objavio da su konkretni kontakti Reala i Murinja uspostavljeni još prošle jeseni, u oktobru, kada je generalni direktor Madriđana Hose Anhel Sančez došao do Murinja i ponudio mu ugovor, koji bi potpisali u slučaju da bivši menadžer Junajteda dobije otkaz u Engleskoj.

Prema istom izvoru, Murinjo je odgovorio "negativno, ali ne i definitivno".

"Agent koji je blizak i jednoj i drugoj strani otkrio je da je predlog podrazumevao obavezu da Murinjo potpiše ugovor sa Realom pre 1. jula, uz predviđenu kaznu od pet miliona evra ako se to ne dogodi".

Murinjo će sada imati više vremena da razmisli o toj ponudi, koja je u prvoj rundi pregovora podrazumevala njegovu platu od 15 miliona evra po sezoni, a u drugoj čak 20 miliona.

"Žozeov odgovor nije poznat", navedeno je u tekstu koji će veoma zaintrigirati sve u Madridu, gde je Murinjo sa Realom osvojio titulu (2012), Kup kralja (2011) i Superkup Španije (2012).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC