• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: A sad lakši dio

Fudbaleri Zvezde raduju se početku druge faze priprema. Perović prati Mundijal i prognozira da će "gaučosi" osvojiti titulu.

 ZVEZDA: A sad lakši dio Izvor: MONDO

Bliži se kraj i druge nedelje priprema fudbalera Crvene zvezde u Sloveniji. Tim Ratka Dostanića će u subotu odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, a protivnik će biti Domžale. Poslije ove utakmice stručni štab crveno-bijelih započeće konačno uigravanje tima, samim tim i skraćenje spiska igrača na koje će računati naredne sezone.

Prva faza priprema po običaju teško pada igračima. Aleksandar Jevtić smatra da sada slijedi mnogo laški dio...

"Radujem se utakmicama i uigravanju na treninzima. Posljednjih nekoliko dana je upeklo sunce, pa nam nije bilo lako na terenu, ali sve smo izdržali", ističe napadač beogradskog kluba.

Ekipa nije doživjela velike promjene u odnosu na prošlu sezonu pa Jevtić očekuje da neće biti problema sa uigravanjem tima.

"Poznajemo se odlično. Stariji smo i iskusniji godinu dana i mislim da možemo da očekujemo uspjehe. Ipak, nikome nećemo prijetiti. Korak po korak, uspjeh po uspjeh. Nema zalijetanja niti velikih priča", napominje Jevtić.



Dosadašnjim radom na pripremama zadovoljan je i Slavko Perović.

"Mislim da je sve bilo više nego dobro. Od uslova za rad do ritma treninga i programa koji smo imali pred sobom. Nikada brže mi nisu prošle pripreme, jer nisam imao vremena da mi bude dosadno i da ne znam šta ću da radim. Slobodno vrijeme je bilo u krevetu. Grlili smo jastuk kad god smo mogli." .

Perović pažljivo prati dešavanja na Mundijalu, a poseban utisak na njega ostavile su utakmice Brazil - Holandija i Urugvaj - Gana, ondonso promašaj Gjana.

"Pratim, pratim. Ispao je Brazil. Nisam to očekivao s obzriom da su u jednom trenutku počeli da 'sakrivaju' loptu Holanđanima. Ipak, drago mi je zbog 'narandžastih', a i dosta više tog Brazila", našalio se Perović i osvrnuo na surov kraj jedine afričke reprezentacije u završnici.

"Da se meni desilo što se njemu desilo digao bih ruku na sebe. Strašno. I uhvati čovjek poslije u penal seriji ponovo loptu da šutira", dodao je Slavko Perović i proučio.

"Argentina će osvojiti titulu!"

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC