• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodaju Ronaldinja, da skupe za Ibrahimovića

"Milan nikoga neće kupiti dok prethodno ne zaradi novac od prodaje igrača", jasno je nedavno poručio potpredsjednik Milana Adrijano Galijani.

 Prodaju Ronaldinja, da skupe za Ibrahimovića Izvor: MONDO

On je prije toga ocijenio da je malo vjerovatno da će rosoneri ovog ljeta kupiti Zlatana Ibrahimovića, "jer je preskup", ali da postoje veći izgledi da u klub stigne Luis Fabijano.

To je bilo nakon što je Fabijano dao dva gola za Brazil protiv Obale Slonovače na Mundijalu, a kada je Fabijano pao u formi, a Brazil bio eliminisan, Galijani je jednostavno precrtao napadača Sevilje sa spiska potencijalnih pojačanja.

Sada, Milanu više ni Ibrahimović nije skup, a od skoro interesantan je i Japanac, Keisuke Honda.

Da bi doveo njih dvojicu, Galijani namjerava da skupi novac prodajom Ronaldinja i Klasa-Jana Huntelara. Na taj način, ne samo da bi se slio keš u kasu Milana, već bi bio oslobođen veliki dio budžeta za buduća astronomska primanja Ibrahimovića i ne tako niska Honde.

Huntelar je u međuvremenu odbio ponudu Fenerbahčea, a sada je nezvanično u igri Bajern iz Minhena, koji nudi 15 miliona evra za Holanđanina. Da bi se platio samo Ibrahimović, Milanu je potrebno još 25 miliona evra.

Dio bi bio pokriven prodajom Ronaldinja, a u igri za nekada najboljeg igrača svijeta su LA Galaksi, Mančester siti i Olimpijakos. Procjena je da bi Milan pustio Ronaldinja za 20 miliona evra, možda i manje.

CSKA iz Moskve "cijeni" Hondu na oko deset miliona evra, ali to su ipak Rusi, koji umiju da dupliraju cijenu poslije samo jedne dobre igre svog fudbalera, a kako je Honda igrao u Južnoj Africi za Japan, nije nemoguće da Galijaniju za Japanca bude zatraženo više nego što Italijan i sanja.

Slično se dogodilo u pregovorima Juventusa i CSKA oko transfera Miloša Krasića. Moskovljani tu nisu željeli da čuju ni za šta manje od 16 miliona evra i pregovori su propali.

Ne krene li dobro u namjeri da se prodaju Huntelar i Ronaldinjo, u Milanu razmišljaju o tome ko bi za 18 miliona evra kupio Marka Borijela.

Dok razmišlja o igračkom kadru, Galijani bar ne mora da brine za trenera. Tu je nedavno Masimiliano Alegri zamijenio Leonarda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC