• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prnjavor dobija moderno zdanje od 300.000 dolara

Autor mondo.ba

U okviru "FIFA gol projekta", biće izgrađena dva terena, jedan sa vještačkom, a drugi sa prirodnom travom, kao i prateći sadržaji ovog fudbalskog zdanja.

Izvor: MONDO/Mladen Nikolić

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Republike Srpske (FS RS) odlučio je da Prnjavoru dodijeli 300.000 dolara za izgradnju fudbalskog kompleska u okviru "FIFA gol projekta".

Predsjednik FS RS Mile Kovačević u prisustvu ministra porodice, omladine i sporta u Vladi RS Sonje Davidović boravio je u Prnjavoru, te ozvaničio ovu vijest.

U okviru ovog projekta biće izgrađena dva terena, jedan sa vještačkom, a drugi sa prirodnom travom, kao i prateći sadržaji ovog fudbalskog zdanja, odnosno svlačionice i tribine.

Mnoge fudbalske sredine u RS željele su ovaj projekat, ali se FS RS odlučio za Prnjavor.

"Nakon dužeg vremena odlučili smo da to bude Prnjavor zbog angažovanja rukovodstva opštine i FK Ljubić. Imamo u planu da se tu ne grade samo dva terena nego i određeni prateći sadržaji kao što su svlačionice, dvije tribine od po 300 i 500 mjesta, hotelski objekti da bi projekat bio samoodrživ. Mislimo da šanse za to postoje i zato nam je potrebna pomoć ne samo lokalne zajednice već predsjednika i Vlade RS", istakao je Kovačević.

Ljubić se trenutno takmiči u Drugoj ligi RS, grupa "Zapad", a predsjednik Prnjavorčana Zoran Deket kaže da je ovo veliki uspjeh za klub, koji je u proteklom periodu uradio mnogo toga na infrastrukturi.

"Smatramo da je ovo najveći uspjeh, osim radova na infrastrukturi, na edukaciji trenera i svega ostalog što čini fudbal i sport uopšte", poručio je Deket za klupsku Facebook stranicu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC