• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Binić: Beograđanima se svašta toleriše

Prvi čovjek Napretka i dalje se ne miri sa ispadanjem iz Jelen Superlige Srbije, govori kao da to nije gotova stvar...

 Binić: Beograđanima se svašta toleriše Izvor: MONDO

Dragiša Binić u glavi ima varijantu po kojoj bi Napredak i naredne sezone mogao da se takmiči u srpskoj eliti, ali je ne otkriva.

Čelnik kruševačkog kluba "između redova" je poručio da bi Napredak trebalo da ostane u Superligi Srbije, a da iz nje ispadne jedan ili više klubova koji ne ispunjavaju određene uslove.

"Svašta se toleriše klubovima iz Beograda, posebno BSK i Čukaričkom. I nesagrađen stadion i dugovanja", osuo je paljbu u izjavi dnevnom listu "Sport".

"Pitam vas, gdje to ima da trećeplasirani klub po posjeti ispadne iz lige? Samo 'vječiti rivali' imali su veću posjetu od Napretka. Da li se fudbal igra zbog gledalaca", nastavio je Binić.

"Uz to, mislim da Metalac ni ove godine neće uraditi ama baš ništa po pitanju infrastrukture, čak nije postavio ni kamen temeljac", aludirao je na činjenicu da Milanovčani kao domaćini igraju na stadionu u Kragujevcu.

Ako se Binićeve zamisli ipak izjalove i Napredak bude primoran da igra Prvu ligu Srbije, cilj će biti ekspresan povratak u najviši rang.

"Konkurencija će biti jaka. U ligu je ušao Radnički iz Kragujevca, koji kao i Napredak ima fantastičnu publiku i infrastrukturu. Tu su i Mladi radnik, Banat, Novi Sad, Zemun... Ali Napredak ima veće iskustvo od svih, pa se nadam da će sa renoviranim sastavom uspjeti da se vrati gdje mu je mjesto".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC