• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Moramo da prođemo Pjunik

Predsjednik Partizana Dragan Đurić ne želi ni da pomisli na ispadanje iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 Đurić: Moramo da prođemo Pjunik Izvor: MONDO

Srpski klubovi su neuspjesima u Evropi prethodnih sezona "pripremili" navijače i na najgore rezultate. Ono što se nekada graničilo sa fantazijom, danas bi bilo zaboravljeno poslije dan-dva.

Ipak, prvi čovjek crno-bijelih ne dopušta da ga obeshrabre porazi na pripremama u Austriji i tvrdi da Partizan ima tim koji će ga dostojno predstavljati na međunarodnoj sceni, a poslije i u domaćim takmičenjima.

Utakmice sa jermenskim Pjunikom na rasporedu su 14. i 21. jula.

"Prvi put sam gledao ekipu (2:4 protiv Insbruka), vidi se da postava koja je počela utakmicu zna fudbal i da Partizan ima kulturu igre. Može da bude samo bolje dok dođu na red evropske utakmice, kada se priključe Ivan Stevanović i još neki igrači koji trenutno nedostaju", rekao je Đurić.

"Ne vidim veliku razliku između tima od prošle sezone i sadašnjeg. Otišao je Dijara, doveli smo dvojicu kvalitetnih fudbalera i mislim da Partizan sa ovakvim igračkim kadrom može i mora da prođe Pjunik".

Predsjednik Partizana kratko se izjasnio o dosadašnjem toku prelaznog roka.

"Kizito je prava zamjena za Lomića, dovođenjem Stevanovića smo riješili problem desnog beka, a Radiša Ilić je veliko pojačanje na golu".

Trener Aleksandar Stanojević ističe da mu nedostaju još jedan špic i zadnji vezni, a Đurić odgovara konstatacijom da je Radosav Petrović i dalje član Partizana i da može da ode samo u slučaju prave ponude.

Ako Raća bude ostao, o tom pojačanju ne moramo da pričamo, jer na toj poziciji imamo i Branislava Jovanovića. Što se tiče špica, do Pjunika je sve otvoreno. Mali Šćepović je veliki talenat, eventualno da pronađemo trećeg napadača i mislim da onda imamo ozbiljan tim".

Đurić je istakao da u ovom trenutku Partizan teško može da pronađe pravo pojačanje.

"Nemamo problem sa budžetom, ali imamo problem sa kupovinom, jer nema igrača koji su dostupni za 200, 300 ili 500.000 evra. Na domaćem tržištu nemate nijednog špica, nijednog zadnjeg veznog, koji će nam biti potreban ako ode Raća, a to će se znati u naredna tri dana".

Partizanov čelnik ponovio je opredjeljenje kluba, iskazano na Skupštini, da se od sadašnjih igrača, među kojima je mnogo mladih, stvori tim koji će najmanje tri sezone igrati zajedno.

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC