• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Psihološki rat Španaca i Nijemaca

"Vidovita" hobotnica Pol upotrijebljena u malom psihološkom ratu njemačkih i španskih navijača uoči polufinala Mundijala.

 Psihološki rat Španaca i Nijemaca Izvor: MONDO

Larisa Rikelme je, nesumnjivo, jedna od najvećih zvijezda Mundijala, ali taj status morao bi da zasluži i oktopod Pol, "vidovnjak", koji je do sada, bez greške pogađao ishode utakmica Njemačke.

Pol, koji se baškari u akvarijumu u Oberhauzenu, predvidio je pobjede Nijemaca nad Ganom i Australijom, ali i poraz od Srbije u grupi, trijumf nad Englezima u osmini finala, kao i pobjedu nad Argentinom u četrvtfinalu.

Zato njemačka nacija nestrpljivo čeka novu Polovu "presudu".

Međutim, Pol je bio žrtva jedne internet prevare (a i svi mi ostali). Svijet je u ponedjeljak obišla fotografija na kojoj se vidi da Pol grli kutiju na kojoj je zastava Španije.

Pol ipak nije još prognozirao pobjednika polufinala SP-a između Njemačke i Španije iako je "slika njegove prognoze" već obišla svijet. Nijemci mogu da odahnu...

Ubrzo nakon što se internetom proširila vijest o Polovom izboru za polufinale, na njemačkim blogovima je otkrivena prevara. Vješti haker je, zapravo, samo prekopirao Polovu "prognozu" iz utakmice sa Srbijom i umjesto srpske stavio zastavu Španije.

Vrlo je vjerovatno da je riječ o navijačima španske reprezentacije koji su na taj način pokušali da bar malo "pecnu" i uznemire Nijemce.

Polovu "presudu" saznaćemo u utorak...

Prije nego što ostavite neku paricu u kladionici ima i jedna "kvaka" - Pol je pogađao i pobjede i poraze Nijemaca na prošlom Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj, ali je imao i "promašaja", pa mu je procenat tačnosti bio oko 80 odsto.

Razmislite...Ili rizikujte i poslušajte Pola.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC