• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac i Ognjen Vranješ: Uvijek zadovoljstvo...

Autor mondo.ba

Štoper Anderlehta posjetio svoj matični klub.

Danas je FK Borac ugostio Ognjena Vranješa bh. reprezentativca, bivšeg igrača, prijatelja kluba i promotera "Crveno-plave" večeri Borca održane 7. decembra prošle godine.

Prvotimca belgijskog Anderlehta u Platonovoj dočekla je uprava kluba gdje su mu uručeni pokloni za podršku koju je Vranješ nesebično pružio klubu u kojem je ponikao.

Predsjednik FK Borac, Vico Zeljković izrazio je zahvalnost Vranješu za doprinos i podršku koju je u predhodnom periodu pružao najvećem klubu u Srpskoj.

"Vranješ je sa zadovoljstvom prihvatio naš poziv da bude promotivno lice 'Crveno plave' večeri i mi smo mu na tome i više nego zahvalni. Naša saradnja će se ostvariti i u budućnosti. Ukoliko bude želio da svoju uspješnu karijeru jednog dana završi u Borcu, mi ćemo ga dočekati sa zadovoljstvom", izjavio je predsjednik FK Borac.

Defanzivac je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je imao priliku da stane uz klub u kojem je počeo svoju karijeru.

"Drago mi je što je napredak vidljiv uz upravu koja danas vodi klub. Moje nade su usmjerene ka tome da će se Borac uskoro vrati na stare staze slave", izjavio je Vranješ na druženju u FK Borac.

/FS BiH osudio postupke Ognjena Vranješa/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC