• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blan: Neću precrtati buntovnike

"Ne mogu da izigravam babarogu i da preduzimam disciplinske mjere protiv igrača", kaže novi selektor Francuske Loran Blan, koji je zatekao haos u timu.

 Blan: Neću precrtati buntovnike Izvor: MONDO

"Pratio sam te događaje sa velikim razočarenjem. Bio sam šokiran ponašanjem nekih igrača", izjavio je Blan na prvoj konferenciji za novinare otkako je imenovan za selektora.

Većina francuskih reprezentativaca je dva dana uoči posljednje utakmice protiv Južne Afrike bojkotovala trening solidarišući se sa Nikolasom Anelkom, koji je bio isključen iz tima zbog vrijeđanja sada već bivšeg selektora Rejmona Domeneka.

"Ne mogu da izigravam babarogu i da preduzimam disciplinske mjere protiv igrača", istakao je Blan i poručio da će u tim pozvati sve fudbalere koji zaslužuju mjesto u reprezentaciji.

Blan je napomenuo da se to odnosi i na igrače kao što su Patris Evra, Frank Riberi i Erik Abidal, uprkos činjenici da su oni predvodili bojkot.

"Izabraću i njih ukoliko budu najbolji u tom trenutku", rekao je Blan, koji će na klupi "trikolora" debitovati 11. avgusta u prijateljskoj utakmici protiv Norveške.

Francuska će prvi zvanični meč pod selektorskom palicom Blana imati 3. septembra protiv Bjelorusije u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC