• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adrijano se uspavao, propustio trening Rome

Nije prošlo mnogo, a čelnici Rome shvatili su da ni njima neće biti lako sa Adrijanom, kao što nije bilo ni ljudima u Parmi, Interu, Sao Paolu, Flamengu...

 Adrijano se uspavao, propustio trening Rome Izvor: MONDO

Tek što je iz Flamenga prešao u Romu i navijačima obećao borbu za titulu prvaka Italije, temperamentni Brazilac pokazao je da godine mogu da prođu, ali ne i da nestanu njegove loše navike.

Italijanski sportski listovi osvanuli su sa pričom da se Adrijano (28) uspavao u utorak i da se nije pojavio na prijepodnevnom treningu ekipe, pod vođstvom Klaudija Ranijerija.

Prije toga, Adrijano nije stigao ni na prozivku, odnosno prvi Ranijerijev trening, jer se u Brazilu navodno posvađao sa partnerkom oko toga da li bi njihov sin trebalo da putuje u Italiju sa ocem ili ostane u zemlji sa majkom.

Nekako, pojavio se u ponedjeljak u Rimu, a onda je očigledno bio preumoran, tako da nije uspio da se probudi za trening u utorak.

Njega je, kako je ranije isplanirano, čekao kondicioni trener Rome, koji je dobio zadatak ne samo da pripremi "Imperatora" za trening sa ostatkom tima, već i da mu skine nagomilan višak kilograma, sa kojim je lagano igrao u Brazilu, ali koji mu neće biti tolerisan u novom klubu.

Treninga nije bilo.

Nezvanično, u Romi je novinarima objašnjeno da je Adrijano propustio trening zbog "džet lega", odnosno nedovoljnog vremena da se adaptira na vremensku razliku.

Ovaj fudbaler svojevremeno je imao potencijal da postane jedan od najboljih napadača Evrope, ali je poslije smrti oca upao u duboku depresiju iz koje gotovo tri sezone nije uspio da izađe, već se odao alkoholu, noćnom životu, cigaretama, pa i prostitukama.

U Interu su imali više nego dovoljno razumijevanja za njegove probleme, primao je platu iako po šest, sedam mjeseci nije ulazio u igru, već je izbjegavao treninge i obaveze. Ipak, pretprošle zime, tadašnji trener Intera Žoze Murinjo prelomio je u dogovoru sa vlasnikom kluba Masimom Moratijem i poslao Adrijana u Brazil, na privatnu kliniku u Sao Paolu, gdje je trebalo da se liječi od depresije.

Dogovoreno je da tokom terapije, Adrijano igra za Sao Paolo, kako bi koliko-toliko ostao u formi.

Poslije šest mjeseci u Brazilu, Adrijano je poručio da mu se ne vraća u Milano i da želi da ostane tamo. Ugovor sa Interom je raskinut, a najviše novca Adrijanu je ponudio Flamengo, za koji je "Imperator" igrao prošle sezone i sa kojim je, u društvu Dejana Ramba Petkovića, postao prvak Brazila.

Ovog ljeta, odlučio je da se ipak vrati u Italiju, ali u Rim, gdje su ga dočekala velika očekivanja navijača i zaposlenih u klubu.

Svi oni, nadaju da će Adrijanovi ispadi, poput fotografisanja sa mitraljezom u rukama u društvu brazilskog narkodilera, prestati sa životom u Rimu.

Da li su u pravu, pokazaće vrijeme...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC