• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantelić za MONDO: Nijemci ili Turci vode Mrđu

Reprezentativni napadač odlazi ili u Njemačku ili u Tursku. Interesovanja ima i za Đurovskog i Brkića. Stiže (možda) lijevi bek.

 Pantelić za MONDO: Nijemci ili Turci vode Mrđu Izvor: MONDO

Ajaks hoće Dragana Mrđu. Tako bi jedan reprezentativac Srbije naslijedio drugog u dresu "kopljanika", koje je napustio Marko Pantelić.

Ta vijest je "prostrujala" brzinom munje. Međutim, sportski direktor Vojvodine, Miodrag Pantelić, tvrdi da klub iz Amsterdama nije poslao konkuretnu ponudu da reprezentativnog napadača.

"Ajaks nam se nije zvanično obratio", izjavio je Pantelić za MONDO.

Mrđa je na cijeni, mnogi evropski klubovi se interesuju za njega.

"Raspituju se klubovi iz mnogih zemalja, a u pregovorima smo sa Nijemcima i Turcima. Ne bih pominjao imena klubova. Došli smo u završnu fazu pregovora i u skorije vrijeme bi sve trebalo da bude jasno".

Dakle, izvjesno je da Dragan Mrđa više neće nositi dres Vojvodine. Bio je član reprezentacije Srbije na Mundijalu u Južnoj Africi, ali nije uknjižio nijedan nastup. Međutim, prethodno je igrama za Vojvodinu, ali i za "orlove" na prijateljskim utakmicama skrenuo pažnju na sebe.

Prije Mrđe, Vojvodinu je napustio Dušan Tadić, koji je potpisao ugovor sa holandskim Gronongenom, a još dvojica igrača bi mogli da pronađu inostrani angažman.

"Za Marija Đurovskog su zainteresovani Grci, a golmana Željka Brkića bi Poljaci i Turci. Međutim, oni nisu tako blizu odlaska kao Mrđa".

Novosadski superligaš je doveo novog trenera, Zorana Milinkovića, koji je u prošloj sezoni napravio "bum" sa Spartakom, a pojačali su i igrački kadar, naročito u navali. Stigli su Brana Ilić iz Partizana, Antvi Jao iz Napretka i Abubakar Oumaru iz OFK Beograda. Odbrana će biti jača za iskusnog štopera Milovana Milovića, pristiglog iz Javora.

Novajlija na spisku prvotimaca je i Milko Novaković.

"Što se tiče dovođenja igrača, uglavnom smo završili posao. Ostaje još da se vidi da li će šef (trener Zoran Milinković) tražiti pojačanje na lijevom beku", zaključio je Miodrag Pantelić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC