• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oštra kazna za Kolubaru

Disciplinski sudija Prve lige Slobodan Pajović oštro kaznio Kolubaru zbog prikida utakmice posljednjeg kola završene sezone.

 Oštra kazna za Kolubaru Izvor: MONDO

Fudalski klub Kolubara prošle sezone bio je najozbiljniji kandidat za ulazak u Superligu. Lazarevčani su lidersku poziciju držali preko 20 kola, ali su lošim igrama u finišu sezone dozvolili da ostanu bez "elite". Na neslavan način završili su tek kao treći iza Sevojna i Inđije.

Ne samo da Kolubara nije uspjela da se plasira u "društvo najboljih", već će novu sezonu započeti sa bodovni zaostatkom, uskarćena za pomoć publike, kao i golgetera Stojanovića.

Naime, zbog teškog incidenta na posljednjoj utakmici sezone protiv Teleoptika, kada je grupa huligana prekinula meč, konačno se oglasio i disciplinski sudija Slobodan Pajović.

Kao inicijatori incidenta navode se domaći igrači koji su nezadovoljni razvojem događaja na terenu, prije svega poništenim golom, u 86. minutu napustili teren.

Kazna jeste oštra, ali se stekao utisak da je Kolubara mogla i gore da prođe...

Lazarevčani će novi šampionat započeti sa minus tri boda, tri utakmice će morati da odigraju bez prisustva publike, dok je najgore prošao napadač Zoran Stojanović koji će narednih osam mjeseci provesti van fudbala!

On je kod delegata utakmice označen kao glavni krivac prekida i napuštanja terena, a navodi se i da je nezadovoljan poništenim golom skinuo dres i pokušao da ga uruči sudiji Srđanu Obradoviću.

Pomoćni trener Kolubare Miodrag Radovanović kažnjen je novčano sa 40.000 dinara zbog isključenja, nesportskog ponašanja, vrijeđanja i prijetnji sudija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC