• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Forlan: Osjećam se beskorisno

Sjajni fudbaler preuzeo odgovornost za neuspjeh. Aleks Ferguson uputio niz lijepih riječi na račun svog bivšeg napadača.

 Forlan: Osjećam se beskorisno Izvor: MONDO

Urugvaj nije uspio da stigne do svog trećeg finala na Mundijalima. Dvostruki svjetski šampioni poraženi su od Holandije (2:3), ali su na Svjetskom prvenstvu, predvođeni Dijegom Forlanom, ostavili sjajan utisak.

Forlan je još jednim golom iz daljine donio izjednačenje "urusima" u finišu prvog poluvremena. Ipak, snage za novi preokret nije imao. Napadač madridskog Atletika svu krivicu za poraz od "lala" preuzeo je na sebe.

"Osjećam se beskorisno jer protiv 'narandžastih' nisam pokazao sve što znam. Bio sam umoran. Ali, ukupno gledano nismo bili loši. Pobjednika su riješila dva brza gola", rekao je Forlan i istakao da je ponosan na ekipu i rezultat koji su ostvarili.

"Pored činjenice da ovaj poraz od Holandije nosi veliku gorčinu, ponosan sam na ono što smo uradili. Nadam se da ćemo uspjeti da se oporavim do utakmice za treće mjesto", rekao je napadač "urusa".

Forlan je dugo bio meta kritika navijača. Najteže trenutke u karijeri doživio je igrajući za Mančester junajted (2002-2004). Ipak, nakon sjajnih izdanja u Južnoj Africi javio se i Aleks Ferguson.

"Poslao sam mu pre neki dan poruku. Ponosni smo na njega i njegove fantastične nastupe", rekao je menadžer Junajteda.

"S njim nikada nismo imali problem. Samo, bilo je izuzetno teško da ga uparimo sa Van Nistelrojom. Ta kombinacija nije funkcionisala. Ali, on je imao neke druge probleme mogo važnije. Njegova sestra ostala je paralizovana nakon saobraćajne nesreće u Španiji. Želio je da ode tamo", dodao je Ferguson i u svom stuli završio:

"Jedino samo pogriješili što smo ga prodali za premalo novca. On je sjajan momak i veliki profesionalac", zaključio je jedan od najuspješnijih trenera svih vremena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC