• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona ponovo u Napoliju?

Argentinski selektor Dijego Maradona u pregovorima sa je predstavnicima Napolija o preuzimanju funkcije sportskog direktora kluba italijanskog prvoligaša.

 Maradona ponovo u Napoliju? Izvor: MONDO

Prema navodima argentinskih emdija, interesovanje Napolija za "El Pibea" nije novost, iako ističu da još uvijek nisu saopštili na kojoj funkciji vide po mnogima najboljeg fudbalera svih vremena.

Međutim, s obzirom na činjenicu da su Napolitanci nedavno produžili ugovor sa aktuelnim šefom stručnog štaba Valterom Macarijem, daleko je izvjesnije da je "kudravom gaučosu“ ponuđeno mjesto direktora u klubu.

Bivši direktor Napolija, Pjerpaolo Marino, ipak, odbacuje najnovije glasine o Maradoninom povratku u Napulj ističući njegove probleme sa italijanskim zakonom.

"Ne vjerujem u te tračeve. Vjerovaću samo u slučaju da on izađe pred novinare i sam to saopšti. Opšte je poznato da ima problema sa neplaćanjem poreza, te stoga ne može biti zaposlen u Italiji“, rekao je Marino.

Maradona je kao igrač dres Napolija nosio sedam godina i za to vrijeme predvodio klub sa juga Italije do najvećeg uspjeha u klupskoj istoriji - dvostrukog osvajanja titule prvaka.

Njegov povratak na Apeninsko poluostrvo može se posmatrati kao jedan od načina da se Argentinci ipak "riješe“ svog selektora, pošto je teško zamisliti da će, nakon veličanstvenog dočeka sa Mundijala, sam željeti da ode.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC