• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Junajted driješi kesu za Snajdera

Da li će Inter uspjeti da odoli ponudi Junajteda za Veslija Snajdera? Da li će Liverpul uspjeti da zadrži Stivi Džija i Toresa?

 PIJACA: Junajted driješi kesu za Snajdera Izvor: MONDO

Mančester junajted čvrsto je riješen da dovede Holanđanina Veslija Snajdera. Ta namjera sada je izražena i u konkretnoj cifri - 29 miliona funti (oko 33 miliona evra).

Uz to, klub sa Old Traforda je zainteresovan za još jednog fudbalera Intera - nestašnog Marija Balotelija.

U Interu su ranije zauzeli stav - "saslušaćemo ponudu za Balotelija, a Snajder nije na prodaju".

Snajderov menadžer, Soren Lerbi rekao je da su pregovori sa Interom oko produžetka ugovora predviđeni odmah poslije Mundijala. A u Južnoj Africi Snajder je pokazao da je trenutno jedan od najboljih fudbalera na svijetu. To što će se boriti za titulu prvaka svijeta za svoju Holandiju znači samo jedno - Inter će morati da mu poveća platu ako želi da ga zadrži.

Tu svoju šansu vidi Mančester junajted.

Gazda Intera Masimo Morati potvrdio je da je interesovanje Junajteda "stvarno", ali i da je nepokolebljiv kada je Holanđanin u pitanju.

"Da, Mančester je ozbiljan u namjeri da kupi Snajdera, ali ja ne padam u iskušenja. Pratim njegove igre na Mundijalu i još sam čvršći u uvjerenju da ga zadržim još četiri godine. Još nisam dobio dovoljno dobru ponudu za bilo kog fudbalera po kojoj bih ga pustio da ode", izjavio je Morati.

Snajder nije jedini igrač Intera koga bi Mančester junajted vidio u svojim redovima. Postoji i interesovanje za 19-godišnjeg Marija Balotelija, za koga je, navodno ser Aleks Ferguson rekao prijateljima da će "biti novi Kristijano Ronaldo". Tako bar tvrde italijanski mediji skloni senzacijama.

Dok u oba kluba u Mančester u (Junajtedu i Sitiju, koji takođe hoće Balotelija) razmišljaju o kupovini igrača, u Liverpulu je glavna preokupacija kako ne prodati ključne poluige tima - Stivena Džerarda i Fernanda Toresa.

Novi trener "crvenih" Roj Hodžson uvjerava navijače (možda i samog sebe) da će kapiten, popularni "Stivi Dži" sigurno ostati u klubu. Baš kao i Džejmi Karager.

"Džerard i Džejmi Karager su srce ekipe i veoma je važno da ih zadržimo. Očekivao sam da Stivena traže drugi klubovi, ali on nikada nije rekao da će da ode. Svi želimo da ostane i vjerujem da će se to i desiti", izjavio je Hodžson.

Za Džerarda je zainteresovan Real Madrid, koji je spemio 20 miliona funti.

Pitanje je da li će klub sa Enfild rouda, uprkos rastućem optimizu u svim dijelovima kluba, uspjeti da zadrži i napadača Fernanda Toresa, za koga je Čelsi ponudio 40 miliona funti.

"Fernando je sjajan napadač i svestan sam da su navijači zabrinuti za njegovu budućnost. Mundijal je još u toku i nisam, naravno, stigao da popričam sa njima, ali čim budemo razgovarali saopštiću mu jednu stvar - učiniću sve da ga zadržim u klubu i da ga ubijedim da je Liverpul pravo mjesto za njega", rekao je Hodžson.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC