• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane i Liverpul zvanično zajedno!

Srpski reprezentativac potpisao trogodišnji ugovor sa jednim od najtrofejnijih klubova u Evropi.

  Lane i Liverpul zvanično zajedno! Izvor: MONDO

Konačno je završeno. Milan Jovanović naredne tri godine nosiće dres Liverpula!

Saradnja srpskog reprezentativca i "crvenih" najavljivala se već duže vrijeme. Prošle zime prvi put je procurila informacija da će Jovanović postati novi igrač slavnog engleskog kluba, a nekoliko dana kasnije i sam napadač je priznao da će od ovog ljeta igrati na "Enfildu".

Međutim, nedavno su počele da kruže spekulacije da od transfera neće biti ništa, jer je Srbin prvenstveno bio želja menadžera Rafaela Beniteza, koji je u međuvremenu napustio Liverpul i preselio se u Inter.

Iako je novi menadžer "crvenih" postao Roj Hodžson, popularni Lane u četvrtak je i zvanično predstvaljen kao pojačanje Liverpula.

"Čast mi je što sam potpisao za jedan od najvećih fudbalskih klubova. Jedva čekam da počnem da radim sa novim trenerom i novim saigračima na pripremama u Švajcarskoj", rekao je 29-godišnji fudbaler za sajt Liverpula.

Jovanović je po odlasku iz Vojvodine 2003. karijeru gradio na istoku Evrope. Iz ukrajinskog Šahtjora prelazi u moskovsku Lokomotivu, ali nije napravi značajniji rezultat. Tek 2006. kada stiže u Standard iz Liježa postaje prva zvijezda kluba, a nešto kasnije i lige. Prošle godine proglašen je za najboljeg igrača Belgije. Od tog trenutka on je meta najboljih klubova Evrope.

Jovanović je u Liverpul prešao bez obeštećenja pošto mu je na kraju sezone istekao ugovor sa Standardom. Novi klub nije saopštio koliko će Jovanović zarađivati u Premijer ligi.

Dres reprezentacije Srbije nosio je na 29 utakmica na kojima je postigao 10 golova, uključujući i jedini u pobjedi nad Njemačkom na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Bio je i najbolji strijelac Srbije u kvalifikacijama u kojima je postigao pet golova.

Na sajtu kluba pored informacije da je Jovanović potpisao trogodišnji ugovor našla su se još dva teksta o srpskom fudbaleru. Prvi sa zanimljivostima o Jovanoviću, a drugi sa analizom njegovih karakteristika i odgovorima na pitanje zbog čega će on biti koristan Liverpulu.

(MONDO - foto: liverpoolfc.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC