• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić digao ruku za EP 2020. u ex-YU!

Predsjednik Srbije u izjavi za MONDO podržao ideju da se zemlje ex-YU zajednički kandiduju za organizaciju EP u fudbalu.

 Tadić digao ruku za EP 2020. u ex-YU! Izvor: MONDO

Ideju o tome da Evropsko prvenstva u fudbalu 2020. godine zajednički organizuju Srbija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina, podržao je i predsjednik Srbije Boris Tadić.

"Ako predstojeće Evropsko prvenstvo organizuju Poljska i Ukrajina, zašto ne bismo napravili takav napor i mi u regionu? Ne znam koliko bi to koštalo, ali je jasno da bi takav projekat obnovio sportsku infrastrukturu. Čini mi se kao jako dobra ideja da podijelimo troškove, promovišemo sport u našim zemljama, a ujedno se i politički promovišemo kao region. Bojim se samo da bi se teško dogovorili oko toga gdje će se igrati finalna utakmica. Nadam se da bi bila u Beogradu", prokomentarisao je Tadić za MONDO.

U duhu popravljanja odnosa sa zvaničnom Podgoricom, što je jedna od misija srpskog predsjednika tokom dvodnevne posjete Crnoj Gori, Tadić je izrazio spremnost da se lista potencijalnih domaćina EP 2020. proširi.

"Spreman sam da podržim proširenje liste organizatora za Crnu Goru. Predlažem da se jedno polufinale igra u Podgorici", rekao je Tadić, koji je tokom posjete Crnoj Gori obišao i kompaniju m:tel koja posluje u okviru Telekom Srbija Grupe.

Inicijativa o zajedničkom organizovanju EP 2020. potekla je od radija "Dojče vele". Ipak, mnogo problema treba riješiti, prije svega infrastrukturnih da bi se tako nešto uopšte desilo. Ali, što da ne, jednog dana...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC