• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić: Teško do Lige šampiona

Jedan od tvoraca istorijske pobjede u Njukaslu avgusta 2003, sedam godina kasnije nema iluzija o plasmanu Partizana u elitno takmičenje.

 Saša Ilić: Teško do Lige šampiona Izvor: MONDO

Prošle sezone je plasman u Ligu šampiona javno postavljen kao cilj, a sada i najiskusniji fudbaleri Partizana ističu da bi takav rezultat predstavljao veliki podvig.

Saša Ilić izjavio je za "Sportski žurnal" da crno-bijeli imaju previše neiskusnu ekipu za takav domet.

"U prvi tim su prebačena osmorica fudbalera iz Teleoptika i omladinske škole, pa zato nije realno da pričamo o Ligi šampiona. To ne znači da odustajemo, sigurno ćemo odigrati najbolje što možemo, ali ljudi moraju da shvate da je teško dogurati do posljednjeg kola kvalifikacija, a kamoli i njega proći", rekao je Ilić.

Drugim riječima, pobjede nad jermenskim Pjunikom i još jednim rivalom, pa eliminacija u posljednjoj rundi kvalifikacija i direktan odlazak u Ligu Evrope, bili bi sasvim zadovoljavajući rezultat za aktuelni sastav.

"Ne bih volio da me neko pogrešno razumije. Sigurno smo favoriti protiv Pjunika, a dalje će mnogo zavisiti od žrijeba. Nikad nisam volio da igram protiv ekipa sa područja bivšeg SSSR, jer su u ovo doba godine fizički izuzetno spremni, ali Jermene moramo da prođemo", jasan je popularni "Kapiten".

Ilić je uvjeren da mladi fudbaleri kao što je Marko Šćepović imaju kvalitet i pobjedničke navike stečene u juniorima, ali im je ipak neophodno vrijeme da bi postali oslonci prvog tima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC