• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Remi sa Vošom, bez Stevanovića i Kajkuta

Borac je remizirao protiv Vojvodine (0:0) u Novom Sadu u četvrtoj kontrolnoj utakmici. Stevanović i Kajkut napustili banjalučki klub.

 BORAC: Remi sa Vošom, bez Stevanovića i Kajkuta Izvor: MONDO

Trener Banjalučana Zoran Džimi Marić generalno je zadovoljan prikazanom igrom protiv Novosađana, ali ima i određenih zamjerki.

Kako je najavio od ovog susreta počeo je da sklapa mozaik startne jedanaestorice koja bi trebalo da istrče na meč u Lozani, 15. jula.

"Defanzivnom igrom sam zadovoljan, ali treba još da popravimo igru u napadu. Stvaramo šanse, ali je realizacija na minimumu i to ćemo morati da korigujemo. Vjerujem da ćemo do utakmice protiv Lozane 15. jula uspjeti da podesimo nišanske sprave", rekao je Marić za "Glas Srpske".

STEVANOVIĆ VOŠIN, KAJKUT U BAKUU

Takođe, definitivno je će mladi reprezentativac BiH Miroslav Stevanović ostati u Vojvodini, tako da od njegovog povratka u Borac nema ništa. Osim njega, i napadač Saša Kajkut je napustio pripreme i otišao u azerbejdžanski Baku.

"Biće teško bez pomenute dvojice igrača, ali bez obzira na sve pokušaćemo da pronađemo adekvatne zamjene i budemo potpuno spremni za izazove koji nas čekaju u Evropi i u domaćim takmičenjima. Kajkut se pokazao kao je dao od najizdržljivijih naših igrača i njegov odlazak nam remeti određene planove. Na ruku nam ne ide ni odluka Vojvodine da zadrži Stevanovića", dodao je šef struke Banjalučana.

Administracija FK Borca je, dan prije isteka roka, poslala spisak od 23 igrača u Nion koji su licencirani za kvalifikacije za Ligu Evropu.

Na spisku su, golmani: Asmir Avdukić, Siniša Marčetić, Nikola Luburić, te fudbaleri: Milan Stupar, Bojan Petrić, Nemanja Damjanović, Draško Žarić, Vule Trivunović, Leonid Ćorić, Bojan Puzigaća, Boris Raspudić, Vukašin Benović, Perica Stančeski, Oliver Jandrić, Ljubiša Vukelja, Milan Muminović, Stevo Nikolić, Borislav Mikić, Milan Srećo, Srđan Grahovac, Aleksandar Petrović, Duško Sakan i Petar Kunić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC