• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gaspromnjeft" i Zvezda do 2015!

Ruski energetski gigant i Fudbalski klub Crvena zvezda potpisali su petogodišnji sporazum o generalnom sponzorstvu.

 "Gaspromnjeft" i Zvezda do 2015! Izvor: MONDO

Dugo najavljivana saradnja "Gaspromnjefta" i trofejnog srpskog kluba konačno je postala realnost!

Ispred Crvene zvezde, ugovor je potpisao predsjednik Vladan Lukić, a ispred "Gaspromnjefta" zamjenik generalnog direktora ruske kompanije i generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko.

Finansijski detalji ugovora ostali su tajna, ali je Lukić sa zadovoljstvom istakao da je potpisani sporazum "najveći u jugoistočnoj Evropi".

"Sporazum koji je potpisan mnogo je više od sponzorstva. To je strateško partnerstvo između najvećeg ruskog privrednog brenda i najvećeg srpskog sportskog brenda, koji će donijeti mnogo uspjeha i 'Gaspromnjeftu' i Crvenoj zvezdi".



"Mi se veoma radujemo zbog toga, jer smo uvjereni da će se klub uspješnije razvijati i brže vratiti na mjesto koje mu pripada u Evropi", izjavio je Lukić.

Lijepim riječima "revanširao" mu se Kravčenko.

"Za nas je zadovoljstvo što smo postali dio vrhunske sportske priče, koja objedinjuje podršku sportu, promociju zdravog načina života, takmičarskog duha i timskog rada. Nadamo se da će se klub u narednih pet godina razvijati na najbolji način, iz godine u godinu postizati sve bolje rezultate i da će to biti samo prvih pet godina u našoj dugoročnoj saradnji".

Svečanim otvaranjem šampanjca, uz prisustvo fudbalera, članova stručnog štaba, velikog broja prijatelja i legendi kluba, ozvaničena je saradnja između Crvene zvezde i Gaspromnjefta.

Ruska kompanija dodatno će premirati svaki uspjeh crveno-bijelih, a čak 23 odsto vrijednosti ugovora ići će za razvoj omladinske škole, čime će Zvezda po budžetu namijenjenom mlađim kategorijama stali uz rame najvećim klubovima Evrope.

(V. Šukdolak - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC