• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gangster štitio Džerarda od gangstera

Sve dok se nije obratio čoveku iz podzemlja Liverpula, slavni fudbaler nije mogao da se otarasi reketaša, koji su mu pretili pištoljem.

 Gangster štitio Džerarda od gangstera  Izvor: MONDO

Otac kapitena Liverpula Stivena Džerarda priznao je novinarima da su 2001. godine kriminalci pretili njegovom sinu pucanjem u noge, ako ne bude pristao da plaća reket!

"Pre sedam godina, kriminalac sa nadimkom Psiho, terorisao je Stivena i pretio da će mu pucati u noge, ukoliko mu ne bude plaćao "zaštitu". Čak je razbio njegov auto i jurio ga na povratku s treninga", izjavio je Pol Džerard engleskim medijima.

"Cela priča, trajala je prilično dugo što je uticalo na Stivenovu karijeru. Za celu porodicu bilo je to vrlo traumatično razdoblje".

Porodica engleskog reprezentativca se obratila policiji za pomoć, klub sa "Enfilda" angažovao je telohranitelje, ali sve je to bilo uzalud. Sve dok se nisu obratili čoveku iz podzemlja Liverpula, Džonu Kinseli zvanom Fikser...

"Kinselu sam upoznao preko prijatelja i kad sam mu rekao za pretnje i nasilje odgovorio mi je da će se on pobrinuti za to. Od tada više nismo imali problema s gangsterima na čemu smo mu jako zahvalni", dodao je Džerardov otac.

Ove navode potvrdio je i sam Kinsela, koji u Liverpulu važi za stručnjaka iz borilačkih veština i boksa.

"Samo sam razgovarao sa Psihom i uverio ga da mu to nije previše mudro. Nisam dobio nikakvu nagradu za to", izjavio je Fikser, kome se inače sudi zbog teške krađe.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC