• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sud bez milosti prema Moratiju

Prvi čovjek šampiona Evrope suspendovan na tri mjeseca i moraće da plati 45.000 evra zbog neregularnosti oko transfera Milita i Mote.

 Sud bez milosti prema Moratiju Izvor: MONDO

Predsjednik Intera Masimo Morati kažnjen je sa tri mjeseca zabrane obavljanja svojih dužnosti u klubu i sa 45.000 evra zbog postojanja neregularnosti pri prošlogodišnjim transferima Dijega Milita i Tijaga Mote iz Đenove.

Disciplinski organi Italijanskog fudbalskog saveza nisu oprostili Moratiju to što je pregovarao sa suspendovanim predsjednikom Đenove Enrikeom Preciozijem oko dovođenja dvojice fudbalera na "Đuzepe Meacu".

"Ne, ne osjećam se krivim. Oni uopšte nisu razmatrali naše riječi odbrane. Inter je morao da bude kažnjen, na ovaj ili onaj način", rekao je prvi čovjek kluba koji je prošle sezone osvojio "triplu krunu" - Ligu šampiona, Seriju A i Kup Italije.

"Imam mnogo respekta prema ljudima koji rade na italijsnkim sudovima, ali nemam nimalo poštovanja prema onima koji sjede u italijanskom fudbalskom savezu. Njihova odluka nema nikakvog smisla", ljutiti je naglasio Morati i konstatovao.

"Murinjo je imao pravo kada je rekao da će naredna sezona za Inter biti teška. On je mogao da ode i to je učinio. Nažalost, ja nemam izbora, moramo da ostanem u italijanskom fudbalu", zaključio je Masimo Morati.

(MONDO - foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC