• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Milovanović se (već) vratio u Zvezdu?

Bivši kapiten Crvene zvezde nalazi se na korak od povratka u Ljutice Bogdana. Naredni cilj je napadač, a "preporuke" stižu od Karasija i Rajevca.

 Dejan Milovanović se (već) vratio u Zvezdu? Izvor: MONDO

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić potvrdio je da je francuskom Lansu poslata konkretna ponuda, po kojoj bi Dejan Milovanović narednu sezonu proveo na "Marakani" kao pozajmljen igrač i da se čeka samo "DA" sa one strane "žice".

Ukoliko stigne potvrdan odgovor, a u Crvenoj zvezdi se nadaju da je i Lansu cilj da Milovanović ima ključnu ulogu u ekipi, prije nego bude zamjena u Lansu, Milovanović (26) će se odmah priključiti ostatku tima, koji u ponedeljak, 12. jula ponovo putuje u Sloveniju, tačnije Pohorje, na završne pripreme.

Francuski mediji u nedelju, 11. jula, osvanuli su sa tekstovima u kojima se pominje Milovanović, ali u kojima Crvena zvezda nije jedini klub, koji je za njega zainteresovan. Ugledni "L'Equipe" (L'Ekip) tvrdi da je Milovanović najbliži prelasku u Makabi iz Tel Aviva, sajt footmercato.net povezuje ga sa turskim Bukasporom, dok football.fr piše da su u opticaju i Makabi i Crvena zvezda, "ali da je izvjesniji povratak u njegov bivši klub".

Potvrda ili demanti ove vijesti, mogla bi da stigne već u nedelju u toku dana.

Iako to nije mjerodavna, niti zvanična informacija, na profilu Dejana Milovanovića na Wikipediji već stoji da je on igrač Crvene zvezde.

U periodu od 2001. do 2008. godine, momak rođen 21. januara 1984. godine, odigrao je 155 prvenstvenih utakmica za Crvenu zvezdu i postigao 17 golova u ligi. Ukupno, Milovanović je odigrao 209 utakmica u crveno-bijelom dresu. Osvojio je tri duple krune sa klubom u kojem je ponikao.

U Lans je prešao 4. jula 2008. godine.

Milovanović je potencijalno peto pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, poslije Vladana Binića, Marka Vešovića, Ognjena Koromana i Duška Tošića. Šesto bi, prema svim indicijama, trebalo da bude "čist" napadač, klasična "devetka", kakva je bio Dejan Lekić.

U to ime, pokušao je da pomogne zakleti Zvezdaš Stanislav Karasi, koji je "svom" klubu preporučio Brazilca Aleksa Dionisija De Karvalja. On bi, pišu Večernje novosti, na probu trebalo da dođe u utorak. Karvaljo ima 25 godina i igra za kuvajtskog drugoligaša Al Jarmuk.

Zamišljeno je da odigra pripremni meč crveno-bijelih u srijedu i odradi još nekoliko treninga, prije nego trener Ratko Dostanić da konačan sud.

Iz Gane se javio i Milovan Rajevac, koji je Adžiću i Dostaniću preporučio igrača "boljeg od Princa Tagoea".

Napadač čak nije ni iz Gane, nego iz Konga, a ime se drži u tajnosti. Rajevac je otkrio da je viši od 190 centimetara i u Zvezdu bi trebalo da stigne krajem ove nedelje...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC