• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fiorentina: Nije Kačar, nije Petrović, ko je?

"Prezime mu se završava na 'c'", kaže čovjek za transfere u Fiorentini, Pantaleo Korvino, s tim što "c" može da bude i "ć" i "č"...

 Fiorentina: Nije Kačar, nije Petrović, ko je? Izvor: MONDO

Tranfer guru Fiorentine Pantaleo Korvino naglasio je "da je kranjnje vrijeme da se proda Adrijan Mutu", a potom je nagovijestio ko bi mogao da naslijedi Rumuna u Firenci.

"Njegovo prezime završava se na 'c'", izjavio je Korvino, a italijanski mediji naglašavaju da je to samo nemušto izgovaranje glasa "ć".

Prethodnih dana, sa Fiorentinom bili su povezivani Gojko Kačar iz Herte i Radosav Petrović iz Partizana, čak je bivši igrač Viole, a sada Štutgarta Zdravko Kuzmanović "lobirao" za obojicu i u intervjuu za sajt Fiorentine naglašavao kako se radi o vanserijskim igračima, ali Korvino ima svoje mišljenje.

Na nagovještaj slova "c" ili "ć" u prezimenu, Korvinu je prvo bilo postavljeno pitanje: "Da li je to Kačar"?

"Kačar je u ovom trenutku važan igrač (u našim planovima), ali je on ipak neko čije se prezime završava na 'r'", podsjetio je Korvino novinare.

Uslijedilo je pitanje: "Da nije Petrović?"

"Jesam mislio na nekoga čije se prezime završava na 'c', ali bih naglasio da nisam mislio na Petrovica", rekao je Korvino, kada je valjda postalo jasno da je "c" u stvari "ć".

U prilog tvrdnji da je vrijeme da Mutu napusti klub, Korvino je rekao: "Imamo Stevana Jovetića, a da li je logično da on ostane u Firenci i glumi zamjenu za Adrijana Mutua?"

Ipak, prije će biti da se radi o konačnoj presudi iz januara, po kojoj Mutu do oktobra 2010. godine mora Čelsiju da plati 17 miliona evra odštete, zbog toga što je koristio kokain dok je bio fudbaler tog tima. Čelsi ga je zbog toga otpustio, a do tog trenutka u njega je uložio baš 17 miliona evra.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press, Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC