• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Raća napada Pjunik

Na spisku igrača Partizana, koji su licencirani za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, nalazi se i Radosav Petrović.

 I Raća napada Pjunik Izvor: MONDO

Spisak sa 22 imena poslat je u sjedište UEFA, a među njima je i Petrovićevo, uprkos činjenici da su poodmakli pregovori oko njegovog transfera u inostranstvo.

Stoga, nije nemoguće da jedini Partizanov reprezentativac Srbije bude u timu u srijedu, 14. jula, od 20.45, kada na stadionu u Humskoj bude počeo meč Partizan - Pjunik Jerevan.

S druge strane, teško povrijeđeni Ljubomir Fejsa biće licenciran samo za Ligu šampiona, ukoliko se trostruki uzastopni šampion Srbije ove sezone domogne svog sna.

Za kvalifikacije nisu mogli da budu licencirani Goran Galešić i Stefan Ašikovski, koji će biti u konkurenciji za - svi se u Humskoj nadaju - treću rundu kvalifikacija, u kojoj bi Partizan bio među nosiocima, uz Bazel, Anderleht i Kopenhagen.

Trener Aleksandar Stanojević odlučio je da pred premijeru u Evropi povuče ekipu u karantin, od utorka. Tada će se crno-bijeli okupiti u Zemunelu u 13 časova i potom "utonuti" u mir, u kojem će se pripremati za duel sa Jermenima.

Povratnik u ekipu, Ivan "Robi" Stevanović bolje se osjeća poslije povrede noge i vjerovatno će biti u sastavu, na poziciji desnog beka.

Približavanje meča sa Pjunikom u Humskoj je malo utišalo priče oko mogućih dolazaka i odlazaka fudbalera.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC