• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benajun: Benitez me je otjerao

Najnovije pojačanje Čelsija Jusi Benajun označio je španskog trenera kao glavnog krivca za njegovo napuštanje "Enfilda".

 Benajun: Benitez me je otjerao Izvor: MONDO

Iskusni vezista izneo je u javnost detalje svog odnosa sa španskim trenerom, opisujući način na koji ga je Benitez prisilio da napusti Liverpul i pređe u redove engleskog šampiona.

"Kada me je izvodio iz igre na mečevima protiv Fulama i Liona čitav stadion je zviždao. Svi su smatrali da sam igrao dobro osim Beniteza. On me je uvjeravao da nisu u pravu", rekao je tridesetogodišnji reprezentativac Izraela.

Benajun je objasnio da je tokom čitave sezone krio nezadovoljstvo iz poštovanja prema klubu, dodajući da su svi u klubu znali kako se osjeća.

"Pokušao je da mi uništi samopouzdanje i da sa mnom učini isto što i sa Ćavi Alonsom i Rijerom. Pokušao je da me 'slomi' kao što je i Rijeru", objasnio je Benajun završivši svoju ispovijest opisom posljednjeg treninga u bivšem klubu.

"Pred posljednji meč sezone pozvao me je sa strane i zahvalio mi se za tri godine igranja za njegov tim, uz savjet da ipak pozovem svog agenta da mi nađe novi klub. Tada se javio Čelsi", opisao je Izraelac okolnosti pod kojima se rastao sa Špancem, koji je u međuvremenu takođe napustio "Enfild" i sjeo na klupu milanskog Intera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC