• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"S Borcem nema greške" (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Sunce dočekalo fudbalere Borca na prvom treningu u Antaliji.

 FK Borac u Antaliji prvi trening FOTO Izvor: MONDO/Goran Arbutina

/od reportera MONDA iz Antalije/

Banjalučki Borac odradio je prvi trening i tako počeo glavni dio priprema koji će obaviti u Turskoj, a za razliku od ekipa koje su ovdje bile prije njih, imao je mnogo više sreće.

Proteklih dana u Antaliji i ovom dijelu Turske bilo je pravo nevrijeme, jaka kiša i vjetar urotili su se protiv fudbalera, ali srećom Banjalučani nisu imali takvih problema.

Mnogo ljepše vrijeme u utorak je dočekalo fudbalere Borca u trening kompleksu, a dok su oni "špartali" terenom promolilo se i sunce i najavilo idealne uslove za rad.

Ni činjenica da su imali dva sata manje za odmor noćas zbog vremenske razlike u odnosu na BIH, pa ni mrak tokom doručka nisu omeli crveo-plave i već od jutro krenulo se jako pod palicom šefa stručnog štaba Darka Vojvodića.

Fudbaleri Borca radili su u nekoliko grupa u trening kompleksu, a poštede nije bilo. Naprotiv, neki su morali da i nadoknađuju propušteno.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ofanzivac Borca Miloš Žeravica propustio je dio priprema u Banjaluci, pa je u Antaliji trčao krugove prema posebnom planu, dok su ostali imali tu sreću da "vide" loptu.

Među crveno-plavima vlada odlična atmosfera, iako su neki igrači, poput Almedina Zilkića nedavno stigli u ekipu Darka Vojvodića.

Dolazak u Borac, kako nam je rekao, bio je pun pogodak.

"Kao što znate, odbio sam druge klubove kako bih došao u Borac i moji prvi utisci su da nisam pogriješio. Nadam se da ću ovdje da ostavim trag", rekao je Zilkić.

Kratak predah tokom treninga u utorak ujutro dobio je samo mladi Vladan Danilović, koji se požalio na sitne bolove, ali ne radi se nekoj ozbiljnijoj povredi i on će nastaviti u istom ritmu kao i ostali.

Fudbaleri Borca od 15.30 odradiće još jedan trening, planirano je da grupa igrača radiće i u teretani, a sutra ih očekuje prva pripremna utakmica. Protivnik crveno-plavih biće rumunski trećeligaš Merkurea.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Starcevica

UPRAVA NAPOLJE !

Navijac

Samo naprijed momci.Sretno vam bilo!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC