• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez poklonio, uplašeni Liverpul odbio!

Autor mondo.rs

Posle gola Megvajera za 1:1 u poslednjem napadu prvog poluvremena, na zavejani teren "Enfilda" vratio se preplašeni Klopov tim, koji je potvrdio da će psihološka barijera posle skoro tri decenije čekanja biti najveći rival u nastavku.

U poteri za prvom titulom prvaka Engleske od 1990. godine, fudbaleri Liverpula dobili su poklon od svog legendarnog menadžera Rafaela Beniteza koji je u utorak uveče vođstvo šampiona u 24. sekundi, nekako, pretvorio u poraz Mančester sitija i potencijalnih "sedam razlike" za svoj bivši klub.

Nekih 24 sata kasnije, po susnežici na "Enfildu", pokazalo se koliko će psihološka barijera biti najozbiljniji protivnik najboljem sastavu Premijer lige u poslednjih godinu i po dana.

Iz sebi znanih razloga, prvi prihvaćeni menadžer "redsa" od Benitezovog odlaska, Jirgen Klop, izveo je večeras pretumbanu postavu u formaciji 3-4-3, koja je povela u 3. minutu preko Sadija Manea i potom, u stilu ekipe Pepa Gvardiole, sve prosula u nastavku.

Dobro, ne sve, ostao je bod: Liverpul - Lester siti 1:1 (1:1).

Liverpul: Alison - Matip, Van Dajk, Robertson - Henderson, Vajnaldum, Keita - Šaćiri, Firmino, Mane - Salah.

Štoper "lisica" Hari Megvajer poslao je loptu ispod Alisona Bekera posle povratne koju mu je sa ivice šesnaesterca glavom poslao Bendžamin Čilvel. Bilo je to u poslednjim sekundama pred odlazak u svlačionicu, iz koje se na teren nije vratio razgoropađeni Liverpul – naprotiv!

Bliži golu u nastavku bili su gosti sa "King Power" stadiona, čiji se menadžer Klod Puel obrukao pred početak meča tako što je čačkao mobilni telefon tokom minuta ćutanja zbog sada već izvesne tragične smrti argentinskog fudbalera, Emilijana Sale.

POBEDILI SAMO ARSENAL I TOTENHEM

U istom terminu, pred oko 25.000 navijača na "Vembilju", povredama iskasapljeni Totenhem napravio je čudesan preokret u finišu i golovima Hjung-min Sona u 80. i Fernanda Ljorentea u 87. minutu postao tek drugi tim iz "velike šestorke" koji je zabeležio pobedu u ovom vanrednom i teško dokučivom, 24. kolu Premijer lige.

Završeno je Totenhem - Votford 2:1 (0:1), tako da su "pevci" prišli Mančester sitiju na dva boda zaostatka i, iako bez Dele Alija, Harija Kejna i Bena Dejvisa, postali kandidati za titulu prvaka pravo ni od kud.

Totenhem: Loris - Aldervireld, Sančez, Vertongen (od 79. Lamela) - Orije (od 46. Mura), Sisoko (od 69. Tripije), Vinks, Eriksen, Rouz - Ljorente, Son.

Do pre nekoliko dana raspravljalo se o tome kako će Maurisio Poketino bez Kejna odbiti nalet zahuktalih Arsenala i Mančester junajteda…

Eto i to je Premijer liga.

Evo svih rezultata, strelaca i tabele.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC