• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Potpisao bih 1:0!

Aleksandar Stanojević zadovoljan i minimalnom pobjedom protiv Pjunika, najavljuje Radosava Petrovića od prvog minuta meča sa Jermenima.

 Stanojević: Potpisao bih 1:0! Izvor: MONDO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević u srijedu će protiv Pjunika imati svoj debi u Evropi kao prvi trener na klupi crno-bijelih. Mladi trener bio je pomoćnik Miroslavu Đukiću 2007. protiv Zrinjskog u kvalifikacijama za Kup UEFA.

Partizan je tada vrlo ubjedljivo završio dvomeč sa mostarskim klubom, ali mu je zbog navijačkih incidenata bio uskraćen dalji nastup u Evropi.

Šef stručnog štaba srpskog šampiona kaže da su on i njegovi saradnici dobro proučili prvog protivnika.

"Upoznati smo sa protivnikom, ali imamo dvije nepoznanice. To su dvojica novih igrača, napadač iz Bate Borisova i lijevi bek, nigerijski olimpijski reprezentativac. Siguran sam da će biti u kombinaciji za sastav jer Pjunik na tim pozicijama ima problema", objašnjava Stanojević.

Na pitanje novinara koji je najmanji rezultat koji bi potpisao prije utakmice, on odgovara: "Potpisao bih 1:0 istog trenutka".

Stanojević je otkrio da će u timu biti i Radosav Petrović iako je propustio veći dio priprema.

"Bilo je pitanje koliko je Petrović spreman, ali su svi testovi i njegovo ponašanje na treningu pokazali da je on maksimalno spreman, a pored toga sa Svjetskog prvenstva se vratio sa velikom dozom samopouzdanja jer je učestvovao u pobjedi nad Njemačkom."

Trener Partizana ima alternativu na poziciji zadnjeg veznog.

"Zadovoljan sam igrama Baneta Jovanovića, ali kada imate nekoga sa toliko samopouzdanja kao što ga ima Raća..."

Za razliku od Petrovića, Džozefa Kizita neće biti u prvom meču protiv Pjunika.

"Kizito je došao u korektnom stanju, ali za razliku od Raće, nije igrao utakmice šest mjeseci, ne pozanje ekipu, igra u zadnjoj liniji i ne bih se kockao. Pogotovo što sam prezadovoljan kako je Lazevski igrao", rekao je Stanojević i objasnio zbog čega su navijači Partizana ostali uskraćeni za generalnu probu pred početak sezone što je ranijih godina bila praksa.

"Samo je jedan razlog što nismo organizovali generalnu probu, a to je da za meč sa Jermenima sačuvamo svu energiji. I našu i navijačku, koja će nam biti mnogo važna. Najvažnije je da smo pripremni period završili bez povreda i da sa svim raspoloživim snagama dočekujemo utakmicu sa Pjunikom", zaključio je trener Partizana.

(R. Jakšić, MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC