• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dostanić: Svi imaju šansu

Trener Crvene zvezde pred put u Sloveniju izjavio da će zbog dobrog rada na pripremama svi igrači dobiti šansu da se izbore za status prvotimca.

 Dostanić: Svi imaju šansu Izvor: MONDO

Došlo je vrijeme da se ekspedicija Crvene zvezde ponovo preseli podno Alpa i započne poslednji dio priprema za novu sezonu. Crveno-bijeli će u Sloveniji ostati deset dana i za to vrijeme odigrati najmanje četiri utakmice.

Već za srijedu planiran je dupli program.

Drugi tim će odmjeriti snage sa engleskim Redingom, dok će prvotimci na megdan reprezentaciji Irana. Oba meča igraju su u Ptuju.

Vrlo jaku provjeru osvajač Kupa Srbije imaće 17. jula u Gracu protiv šampiona Turske - Burse. Poslednji meč i generalna proba biće protiv Hanovera četiri dana kasnije, ali je i za taj dan planiran dupli program.

Trener Zvezde Ratko Dostanić pružiće svim igračima podjednaku šansu da se izbore za prvi tim.

"Vraćamo se u Sloveniju da ispunimo ono što smo zacrtali. Zbog činjenice da su svi igrači radili izvanredno na pripremama, stekli su pravo da se izbore za prvi tim. Svi će imati podjednaku šansu i dobiće po 90 minuta na predstojećim kontrolnim utakmicama", poručio je trener crveno-bijelih.

Dostanić je bio razočaran poslije prvog poluvremena utakmice u Šidu protiv Big Bul Radničkog (2:2).

"Utakmica protiv Radničkog mi je pokazala dosta toga. Igra mi se u prvom poluvremenu nije uopšte svidjela i to nije način na koji Crvena zvezda treba da igra. Prvotimci koji su se tako postavili prema igri će zbog te greške platiti. U drugom dijelu su pružili ono što očekujem od njih i što stalno moraju da pokazuju."

Dosta toga pozitivnog dogodilo se u Ljutice Bogdana protekle nedelje. Potencijalni reprezentativac Duško Tošić pojačao je Zvezdu, a klub je konačno dobio i generalnog sponzora.

"Nisam čovjek koji je podložan euforiji, ali dobili smo sve ono što smo željeli. Pravog i velikog sponzora, imamo igrače koji se grabe da dođu u Zvezdu što nije bio slučaj prije godinu dana. Ne bi trebalo zaboraviti da su Tošić i Koroman odbili velike ugovore u inostranstvu i to je za nas jedan ogroman plus i vjetar u leđa. To znači da smo na dobrom, ali je i velika obaveza za sve nas. Igrači moraju da shvate da se neke stvari mijenjaju u klubu i da samo najjači ostaju."

Bivši kapiten Zvezde Dejan Miovanović nalazi se blizu povratka na Marakanu.

"Moj stav o Dejanu je poznat jer sam ga već trenirao. Sve je na direktoru Ivanu Adžiću, on odlučuje."

Dostanić sa nestrpljenjem čeka žrijeb za Ligu Evrope.

"Mi jedva čekamo da dobijemo rivala. Za nas ne postoji idealan protivnik, mi samo hoćemo da saznamo njegove ime i da pokažemo šta znamo", zaključio je trener Crvene zvezde Ratko Dostanić.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC