• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Raća ostaje do revanša sa Pjunikom

Predsjednik Partizana priznaje da ima novu ponudu za Petrovića, ali da će on sigurno odigrati oba meča sa prvakom Jermenije.

 Đurić: Raća ostaje do revanša sa Pjunikom Izvor: MONDO

Radosav Petrović igraće u obe utakmice protiv Pjunika. Tako bar tvrdi predsjednik Partizana, Dragan Đurić.

Reprezentativnog vezistu htjeli su Sporting, Rasing, Fiorentina, a sada ga želi i Vest Hem. Međutim, trener Aleksandar Stanojević ga je najavio u startnoj postavi za prvi meč sa šampionom Jermenije.

"Petrović će igrati obe utakmice iako ima novu ponudu", nadovezao se Đurić, jasno stavljajući do znanja da "Raća" neće biti prodat u skorije vrijeme.

"Gazeta delo Sport" plasirala je informaciju da će Fiorentina ponovo "pazariti" u Humskoj 1. Italijani tvrde da će stopama Stevana Jovetića i Adema Ljajića krenuti mladi, talentovani Mateja Nastasić.

"Za sada nema ništa od njegovog odlaska. Cijela Evropa juri petoricu igrača Partizana, ali sve su to samo špekulacije. Ne znači da nećemo sjesti za sto ukoliko pronađemo interes".

Lamin Dijara je predstavljen kao pojačanje Al Šababa, ali je i dalje u Beogradu, jer klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata još nije uplatio ništa na ime jednogodišnje pozajmice. Dok to ne učini, Senegalac neće moći da igra.

"Al Šabab nam je dao garancije, ali mi tražimo da nam uplate pare. Jednom smo se opekli, Espanjol nam još duguje 900 hiljada evra za Lolu Smiljanića. Za svakog igrača koga prodamo moramo da dobijemo garancije evropske banke i avans", zaključio je Đurić.

(MONDO, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC