• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Puca" u Juventusu: Dibala digao nos, Alegri ide?

Autor mondo.rs

A zna se i potencijalni naslednik...

Od odlaska Zinedina Zidana sa klupe Real Madrida priča se o tome da mu je Juventus namenio klupu, ali nakon što Masimilijano Alegri "odradi" još godinu dana ugovora.

Nije tajna da su za Italijana "zagrizli" mnogi timovi Premijer lige, sporadično se spominjao baš i Real Madrid, a plan koji su imali predsednik Andrea Anjeli i direktori kluba Pavel Nedved i Fabio Paratići mogao bi da se ubrza za nekoliko meseci...

Posle remija Juventusa protiv Parme (3:3), koji je postavljen u nadoknadi vremena što se retko kada dešavalo "staroj dami" u eri Maksa Alegrija, sve glasnije se priča o nezadovoljstvu u svlačionici i o tome da su igrači izgubili poverenje u svog trenera, koji je klubu doneo čak četiri uzastopne titule u Kalču, ali je dva puta stajao na korak od pehara Lige šampiona.

Opravdanje za slabije igre i rezultate Juventusa može se pronaći u problemima s povredama Bonućija i Kjelinija, ali upućeniji ističu da je dijagnoza mnogo duža.

Navodno, najnezadovoljniji je argentinski ofanzivac Paulo Dibala koji protiv Parme nije ni ulazio na igru, a posebno ga je razočarala činjenica da je Alegri u finišu meča uveo Emrea Džana kako bi sačuvao rezultat, što se na kraju nije ispostavilo kao dobitna kombinacija.

"El Joya" je, opet navodno, odjurio besan u svlačionicu pre poslednjeg zvižduka, a u njoj se desila velika rasprava koja drma konstrukcije novog velelepnog stadiona u Torinu.

Očekivano, Alegri je pokušao da "spusti loptu" posle utakmice.


"Nisam ni video to, ali sigurno mu je bilo hladno", rekao je Alegri kroz šalu, dok novinari nisu imali i šansu da razgovaraju sa Argentincem.

Njih dvojica su i ranije imali sukobe u mišljenju, ali će morati da ih reše u najbližoj budućnosti pošto Juventusu u susret ide "nokaut" utakmica Lige šampiona protiv Atletiko Madrida, možda i najnezgodnijeg rivala koji su "zebre" mogle da izvuku.

O tome da im to nije bio rival po volji možda najbolje govori reakcja Pavela Nedveda na žrebu u Nionu, a s obzirom na probleme koje Juve ima - možda je sada još uplašeniji.

Prvi meč igra se na "Vanda Metropolitanu" u Madridu 20. februara, dok je revanš zakazan za 12. mart na "Alijanc stadionu" u Torinu. Videćemo da li će na klupi Juventusa i tada sedeti Maks Alegri, ali sumnjamo da je samo Dibalin "glas" dovoljan da bi se promenio trener.

Jasno je ko bi morao da se pobuni...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC