• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Betis uzeo Barseloni, vratio Barseloni!

Autor mondo.rs

Kike Setijen je sa svojim momcima jedini uspeo da nanese poraz Barsi na "Nou Kampu", a samo 24 sata nakon što su Katalonci doživeli kiks protiv Valensije i dopustili Atletiku da im se približi - Betis je i njima "uzeo skalp".

Juventus ima "unutrašnjih" problema pred duel sa Atletiko Madridom u Ligi šampiona koji je zakazan za 20. februar, ali "ne cvetaju ruže" ni timu Dijega Simeonea...

Po ko zna koji put ove sezone, Atletiko nije iskoristio "kiks" Barselone, koja je u subotu remizirala protiv Valensije (2:2), a čak su Kataloncima dozvolili da svoju prednost uvećaju za jedan bod pošto su poraženi na gostovanju u Sevilji - od Betisa koji igra prelep fudbal - 1:0!

I koji je jedini nadigrao baš Barselonu ove sezone na "Nou Kampu"...

PRIMERA 22. KOLO: STRELCI, REZULTATI I TABELA!

Tim iskusnog Kikea Setijena je nedavno "razbio" i Real Madrid kada su držali loptu u svom posedu 74%, međutim poraženi su u tom duelu (2:1), da bi tri nedelje kasnije pronašli balans i sa nešto manjim posedom lopte (57%), uspeli da nadigraju i ostvare pobedu protiv Atletiko Madrida, ekipe koja se verovatno najbolje organizovano brani na svetu.

Razlog za to je pokretljiva zadnja i "vezna" linija koja ne ostavlja mnogo lufta, kao i fenomenalni Jan Oblak koji je danas "izvukao" loptu iz mreže, međutim kad nije tako išlo - penal.

Gde bi Barselona mogla da "kiksne" do kraja:

10/2 Atletik Bilbao*

24/2 Sevilja* 02/3

Real Madrid* 17/3

Betis* 03/4

Viljareal* 21/4

Atletiko Madrid05/5

Selta Vigo*

*napomena 1: zvezdicom su označena gostovanja

*napomena 2: Barsa se u Kupu kralja sastaje sa Real Madridom (6. - 27. februar), u Ligi šampiona sa Lionom (19. februar - 13. mart)

Filipe Luis je u svom kaznenom prostoru igrao rukom i nije ostavio prostora arbitru Himenezu da ne pokaže na "belu tačku", a nekada velika nada španskog fudbala Serhio Kanales, koji igra sjajno ove sezone, pogodio je sa jedanaest metara u 64. minutu za pobedu.

I na toj lopti bio je neverovatni slovenački golman, možda u ovom trenutku i najbolji na svetu, ali mu je nedostajalo nekoliko milimetara da bi sprečio pogodak Kanalesa.

Atletiko, za koji je na današnjoj utakmici debitovao Alvaro Morata, do tog momenta nije bio naročito opasan po Betis, ali je "Benito Viljamarin" zabrinuto uzdahnuo kada je Antoan Grizman, samo dva minuta po vodećem golu, pogodio stativu Betisa.

Ipak, to je do kraja meča bila i jedina šansa Atletika...

BETIS: Lopez - Mandi, Bartra (od 51. Sidnej), Fedal - Barahan, Kanales, Kaptum, Gvardado, Gerero (od 72. Žunior) - Hoakin (od 84. Garsija) i Leon.

ATLETIKO: Oblak - Arijas (od 46. Luis), Himenez, Ernandez, Huanfran - Korea (od 74. Kalinić), Rodri, Partej, Lemar (od 62. Vitolo) - Morata i Grizman.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC